Menu
Your Cart

Wrendale Design

Med 'Oh Christmas tree' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt for juleselskap. Disse 12,5 cm x 12,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Med 'Oh Christmas tree' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt for juleselskap. Disse 16,5 cm x 16,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Med 'snuggled together' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt til hvilket som helst selskap. Disse 16,5cm x 16,5cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Med 'The acrobat' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt til hvilket som helst selskap. Disse 12,5 cm x 12,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Stor boks i metall med pulverlakkert overflate, med trykk av Wrendale designs herlige litt pjuskete småfugler. Her er både rødstrupen, blåmeisen og småspurvene med flere avbildet.  Boksen kommer med medfølgende skuffe til å fylle fuglemateren med. Hvit boks med dust grønt lokk og skuffe.&nbs..
Kr.390,-
Ekskl. mva:Kr.312,-
Enten du samler frø fra egen hage, eller har frøposer du har kjøpt og ikke brukt opp, så er det kjekt å ha en boks å oppbevare dem i.  Denne herlige firkantede metallboksen fra Wrendale har et flott motiv av en liten mus balanserende i noen fine prestekrager, og vil se super ut blant hageuts..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Denne vakre gaveposen med wrendales flotte design vil helt sikkert bli lagt merke til denne julen. Posen har vevde hanker og lukkes med et rødt bånd. Det følger også med en til-og-fra lapp med ilustrasjon.  Mål: 37cm x 12cm x 9cm  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Møt Fern, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Fern er inspirert av 'Redhead'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er det fokus på ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Kosedyr i gavepose - Autumn rev Kosedyr i gavepose - Autumn rev
Nyhet Utsolgt
Møt revejenta Autumn, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Autumn er inspirert av 'Born to be wild'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt uglen Elvis, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Elvis er inspirert av 'Round Owl'-tegningene til Hannah Dale, han kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om han, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt pinnsvinet Mabel, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Mabel er inspirert av 'Awakening'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas pose så reisen blir trygg til sitt nye hjem. ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt haren Rowan, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Rowan er inspirert av 'Hare-brained'-tegningene til Hannah Dale, han kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om han, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er de..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Viser 1 til 12 av 169 (15 sider)