Levering og retur

Frakt og levering

Vi sender alle våre varer med Bring/ Posten Norge. I tillegg til prisen på varene dine kommer fraktkostnader med 120 kroner.

Ordre over 2 000 kr leveres fritt. Gjelder ikke store produkter som er merket spesielt med egne betingelser, og har et eget frakttillegg. 

Ekstra frakttillegg til Svalbard er kr. 160,-

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 2-3 virkedager etter at bestillingen er mottatt.

Skal du bestille mange tunge ting, og fraktoverslaget blir faretruende høyt, så kontakt oss gjerne. Noen ganger kan det lønne seg å bruke andre fraktmåter, og vi kan gi deg et estimat på hvordan vi kan få varene til deg på en rimeligere måte.

Hente selv

Du har også muligheten til å hente varene dine selv kostnadsfritt.  Dette kan du velge på bestillingsskjema i nettbutikken. Varene kan hentes i butikken på Ørje i åpningstiden. Vi vil sende deg en melding når varene er klare for avhenting.

Reklamasjon

Hvis du får tilsendt en vare som inneholder feil og du ønsker å reklamere på varer kjøpt hos I Gros Hage, må dette meldes til oss snarest slik at vi kan iverksette tiltak for avhjelp.

Retur og bytterett

Du har retur og bytterett i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett av ubrukte varer i originalemballasjen. Returporto betales av kjøper. Varen skal ikke sendes i postoppkrav tilbake til I Gros Hage.  Når returen er godkjent vil dine utlegg foruten returporto bli refundert. Benytt gjerne angrefristskjemaet som ligger vedlagt når du mottar varene. Skal du returnere en pakke som veier under en kilo, lønner det seg å sende den som brev. Skulle du være usikker på noe, ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Uavhentete pakker

Alle uavhentede pakker vil belastes med et gebyr på minimum kr. 250,- for å dekke våre påløpte kostnader i forbindelse med slike kontraktsbrudd.