Menu
Your Cart

Sophie Conran

Merke: Sophie Conran
En riktig lekker og solid spiss blomstersaks som ligger godt i hånden. Denne saksa er så solid og skarp, at den er også fin å bruke til finklippen på kvister som er blitt treaktige.  Perfekt for blomsterdekoratøren! Sophie Conrans saks er laget i rustfritt stål, og holder seg skarp og fin. ..
Kr.480,-
Ekskl. mva:Kr.384,-
Boks til fuglemat, galvanisert
Bestselger Utsolgt
Merke: Sophie Conran
Forboks til fuglemat, med lokk og spade. Mat fuglene! Med denne fine boksen følger det spade og helt tett lokk. Fugler i din hage betyr bedre kontroll på snegler og andre ting du helst ikke vil ha i hagen. I tillegg er de hyggelige gjester å ha på besøk.    Denne fine galvaniserte boksen..
Kr.330,-
Ekskl. mva:Kr.264,-
Merke: Sophie Conran
Formklippingssaks/  enhånds hekksaks for de små klippejobbene der presisjon er viktig. Denne saksa er laget for å klippe rene kutt gjennom mykt og bladrikt grenverk. Stor nok til at man klipper effektivt, samtidig liten nok til at man beholder kontrollen. Sophie Conrans sakser er laget i rustfr..
Kr.619,-
Ekskl. mva:Kr.495,-
Merke: Sophie Conran
Plantegaffel utformet slik at den glir ned i jorden med stor letthet. Tindene er formet og spisset slik at det er en lett jobb å snu jord og luke. Vokset bøk håndtak og rustfritt stål gaffel. 26.5cm lang x 7.5cm bred..
Kr.285,-
Ekskl. mva:Kr.228,-
Håndhakke (SC)
Bestselger
Merke: Sophie Conran
Denne kjekke hakken fra Sophie Conran er ikke bare en fryd for øyet med sitt håndtak i tre, messing i innfestingen og blankt rustfritt stål med fin design. Den er også et superpraktisk redskap når du skal løsne jord og luke der det er trangt mellom plantene. Bare sett den skarpe siden ned i jorda..
Kr.300,-
Ekskl. mva:Kr.240,-
Merke: Sophie Conran
Lekker håndspade. Utformet med en svak opphøyning i bakkant, slik at jorden ikke faller ut. Dette er et lite funn! Håndtak av vokset bøk og rustfritt stål i spaden. Størrelse: 27,5 cm lengde x 7,5 cm bredde..
Kr.285,-
Ekskl. mva:Kr.228,-
Merke: Sophie Conran
Ikke bare lekker å se på, men veldig god å bruke. Sophie Conrans hekksaks har ergonomisk formede håndtak i ask, og støtputer av gummi. Bladene er smidd i herdet og temperert høykarbon-stål, noe som gjør dem sterke og at de holder seg skarpe lenger. Denne hekksaksen er godt balansert og de lange..
Kr.590,-
Ekskl. mva:Kr.472,-
Merke: Sophie Conran
Stor spole med tvunnet bomullstråd i rød og hvit - ca 200 meter snøre på spolen. ..
Kr.85,-
Ekskl. mva:Kr.68,-
Merke: Sophie Conran
Dette er Gros absolutte favorittredskap på plantebenken. Sophie Conran har designet en praktisk jordskuffe. Den har god dybde og rommer akkuart passe mengde til å fylle en vanlig potte. Med den avrundede tette formen er det mye enklere å fylle jord i pottene uten å søle enn med en vanlig plantespade..
Kr.340,-
Ekskl. mva:Kr.272,-
Merke: Sophie Conran
Unikk fasong, skapt for å komme til der det er trangt mellom plantene. Fin til planting av løk og til luking, spesielt god for å luke vekk ugress med lang pælerot, som løvetann. 35 cm lang, bredde på spaden 5 cmRedskap i polert rustfritt stål, og håndtak i vokset bøk.Innfesting er i messing med..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Merke: Sophie Conran
Denne vakre, enkle kurven er nå en fast plass for mine favorittredskaper i hagen – ha saksen, håndspaden og lukejernet klart til å ta med ut i hagen, rett ved kjøkkendøra. Kurven er også fin til å ta med bestikk og tilbehør når det er tid for grilling. Hver kurv er håndlaget og bearbeidet for å få d..
Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.304,-
Viser 1 til 12 av 23 (2 sider)