Menu
Your Cart

Wrendale Design

Denne flotte asjetten er dekorert med en katt og en liten mus - men ta det med ro, det er ingen stygge scener! størrelse: 21x21cmAlt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og t..
Kr.191,-
Ekskl. mva:Kr.153,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en søt and som flakser med vingene. størrelse: 21x21cmAlt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmas..
Kr.191,-
Ekskl. mva:Kr.153,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en bustete liten hare som tygger på et blad. størrelse: 21x21cmAlt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåler både mikrobølgeovn og o..
Kr.191,-
Ekskl. mva:Kr.153,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en ugle og passer perfekt sammen med "what a hoot" med samme motiv.størrelse: 21x21cmAlt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåler både m..
Kr.191,-
Ekskl. mva:Kr.153,-
Herlig bakesett for de minste som vil hjelpe til på kjøkkenet! Settet inneholder en bakebolle, en røreskje og et lite forkle, alt dekorert med  Wrendale designs nydelige dyremotiver. Bollen i melamin har dekor av herlige reveunger, røreskjea av en liten kanin, og forkleet i bomull har tryk..
Kr.379,-
Ekskl. mva:Kr.303,-
flotte bokser i tinn dekorert med en hare, en hjort og to ugler. Boksene er superfine på kjøkkenbenken for deg som er glad i naturen og dyrelivet. størrelse:  102mm x 102mm x 164mm ..
Kr.445,-
Ekskl. mva:Kr.356,-
Pakke med to nydelige eggeglass med motiv av Wrendales fine høner. Eggeglassene kommer to i pakken og passer fint til normale og store egg. Høyde 5 cm. Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjo..
Kr.259,-
Ekskl. mva:Kr.207,-
Herlig krus fra Wrendale med en vimsete hare som motiv, på en mykt lys grønn bakgrunn. Krusene fra Wrendale har alle to matchende motiver på for- og bakside, i tillegg til et søtt lite motiv på kanten inni koppen. Kruset rommer 40 ml.Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  ..
Kr.229,-
Ekskl. mva:Kr.183,-
Kjøkkenhåndkle i 100% bomull, med Wrendale designs fine motiver fra skogen og naturen over det hele.  Størrelse 45cm x 74cm..
Kr.139,-
Ekskl. mva:Kr.111,-
flotte kopper med motiv av en hare og en and. brettet er prydet av søte ugler og er perfekt til å legge alt fra teposer til småkaker.  Krusene fra Wrendale har alle to matchende motiver på for- og bakside, i tillegg til et søtt lite motiv på kanten inni koppen. Kruset rommer 31 ml. Alt po..
Kr.249,-
Ekskl. mva:Kr.199,-
Fin krukke til kjøkkenredskaper, i porselen med vakker illustrasjon av en hare.  Superfin på kjøkkenbenken for deg som er glad i naturen og dyrelivet. Krukkas størrelse:  12.5 cm Diameter, 15 cm høydeAlt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og li..
Kr.419,-
Ekskl. mva:Kr.335,-
Dette skjønne kruset er dekorert med et lite pinnsvin, som nettopp våkner opp fra vinterdvalen. Krusene fra Wrendale har alle to matchende motiver på for- og bakside, i tillegg til et søtt lite motiv på kanten inni koppen. Kruset rommer 31 ml.Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstner..
Kr.175,-
Ekskl. mva:Kr.140,-
Viser 1 til 12 av 50 (5 sider)