Menu
Your Cart

Wrendale Design

Med 'Oh Christmas tree' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt for juleselskap. Disse 12,5 cm x 12,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Med 'Oh Christmas tree' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt for juleselskap. Disse 16,5 cm x 16,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Med 'snuggled together' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt til hvilket som helst selskap. Disse 16,5cm x 16,5cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Med 'The acrobat' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt til hvilket som helst selskap. Disse 12,5 cm x 12,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Stor boks i metall med pulverlakkert overflate, med trykk av Wrendale designs herlige litt pjuskete småfugler. Her er både rødstrupen, blåmeisen og småspurvene med flere avbildet.  Boksen kommer med medfølgende skuffe til å fylle fuglemateren med. Hvit boks med dust grønt lokk og skuffe.&nbs..
Kr.390,-
Ekskl. mva:Kr.312,-
Enten du samler frø fra egen hage, eller har frøposer du har kjøpt og ikke brukt opp, så er det kjekt å ha en boks å oppbevare dem i.  Denne herlige firkantede metallboksen fra Wrendale har et flott motiv av en liten mus balanserende i noen fine prestekrager, og vil se super ut blant hageuts..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Møt Fern, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Fern er inspirert av 'Redhead'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er det fokus på ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt revejenta Autumn, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Autumn er inspirert av 'Born to be wild'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt Daphne, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Daphne er inspirert av 'Grinny pig'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er d..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt uglen Elvis, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Elvis er inspirert av 'Round Owl'-tegningene til Hannah Dale, han kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om han, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt pinnsvinet Mabel, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Mabel er inspirert av 'Awakening'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas pose så reisen blir trygg til sitt nye hjem. ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt haren Rowan, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Rowan er inspirert av 'Hare-brained'-tegningene til Hannah Dale, han kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om han, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her er de..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Viser 1 til 12 av 181 (16 sider)