Menu
Your Cart

Flaggermuskasse silhuett

Flaggermuskasse silhuett
Flaggermuskasse silhuett
Nyhet
Flaggermuskasse silhuett
Flaggermuskasse silhuett
Flaggermuskasse silhuett
Kr.299,-
Ekskl. mva: Kr.239,-
  • Tilgjengelighet: 1
  • Modell: 109333
  • Vekt: 2.00kg

Solid flaggermuskasse produsert i fsc-sertifisert tre med sinkbelagt tak. Kassen har to kamre, og flaggermusene flyr inn fra undersiden av kassen.  Bakveggene er rillet slik at de lett kan klore seg fast inne i kassa. Dekorativ utskjæring i front som ser ut som en flaggermus. 

Sett flaggermuskassen høyt oppe og gjerne sydvendt, så kassa blir varm og god. Det bør ikke være greiner eller andre hindringer nærmere enn tre meter verken foran, under eller på siden av stedet der kassa henger.

Mange av de europeiske flaggermusene er utrydningstruet. Her i Norge finnes det minst 11 arter - men mange av dem er sjeldne og truede. Flere av artene lever i uthulninger i gamle trær. Disse har dessverre blitt sjeldne i våre omgivelser. Å sette opp flaggermuskasser kan hjelpe flaggermusene å finne steder å sove på dagtid. Visste du at flaggermus kan spise mellom 1000 og 3000 mygg og knott hver natt? Nyttige naboer å ha, med andre ord! Har du problemer med uønskede flaggermus i huset, har mange hatt god effekt av å sette opp kasser som flaggermusene kan bo i isteden.

  • Dimensjoner: 19.0 x 13.2 x 38.8cm

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.