Menu
Your Cart

Flaggermuskasse

Flaggermuskasse
Bestselger
Flaggermuskasse
Kr.339,-
Ekskl. mva: Kr.271,-
  • Tilgjengelighet: 12
  • Modell: 101816
  • Vekt: 2.00kg

Solid flaggermuskasse produsert i fsc-sertifisert tre som gir lang levetid og god isoleringsevne. Kassen har et svingbart panel nede slik at den kan rengjøres om nødvendig (løsnes med skrue). Flaggermusene flyr inn fra undersiden av kassen, og bakveggen er rillet slik at de lett kan klore seg fast inne i kassa.

Mange av de europeiske flaggermusene er utrydningstruet. Her i Norge finnes det minst 11 arter - men mange av dem er sjeldne og truede. Flere av artene lever i uthulninger i gamle trær. Disse har dessverre blitt sjeldne i våre omgivelser. Å sette opp flaggermuskasser kan hjelpe flaggermusene å finne steder å sove på dagtid. Er du heldig kan også flaggermushunnen ta i bruk kassa til å fostre opp ungene i en flaggermuskoloni. Visste du at flaggermus kan spise mellom 1000 og 3000 mygg og knott hver natt? Nyttige naboer å ha, med andre ord! Har du problemer med uønskede flaggermus i huset, har mange hatt god effekt av å sette opp kasser som flaggermusene kan bo i isteden.
Sett flaggermuskassen høyt oppe og gjerne sydøstvendt, så kassa blir varm og god, og gjerne får de første solstrålene om morgenen. Lenger syd anbefaler man nordvendte kasser, men i vårt klima blir det for kaldt. Det bør ikke være greiner eller andre hindringer nærmere enn tre meter verken foran, under eller på siden av stedet der kassa henger.

  • Dimensjoner: 425 x 178 x 155 mm

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.