Menu
Your Cart

Betingelser

Gjeldende betingelser

Vennligst les igjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler I Gros Hage. Når du kjøper en vare her betyr det samtidig at du har akseptert alle gjeldende betingelser.

Hos oss har du alltid:

  • Fri frakt på ordre over kr. 2000,- (gjelder ikke på store produkter som er merket spesielt, og gjelder kun i Norge)
  • Fast frakt på 120 kr på alle ordre i Norge.
  • Ingen gebyrer for bruk av faktura eller kort.
  • Garanti for sikker betaling via Klarna.

Betaling

Vi benytter Klarna som vår betalingsformidler. Via Klarna kan du betale med kort eller mot faktura, samt via delbetaling eller Klarna konto. Les mer om Klarna her.

Ved kjøp mot faktura krever Klarna en kredittvurdering av deg, derfor må du oppgi personnummer ved denne betalingsmåten dersom du ikke har benyttet Klarna tidligere. Velger du å betale med kort trenger vi ikke denne informasjonen.

Når betalingen er bekreftet vil du motta en ordrebekreftelse fra oss, men ditt kort / din konto vil ikke bli belastet før varene sendes eller utleveres fra oss.

Fraktkostnader

Fraktkostnader kommer i tillegg til produktprisen oppgitt i nettbutikken der varen ikke spesielt er merket med fri frakt, og blir oppgitt før du bekrefter din ordre. Frakt beregnes ut fra varenes vekt og volum, og faktureres ut fra faktiske kostnader.

Priser

Priser oppgitt i nettbutikken er i norske kroner (NOK), og inkluderer 25% moms. Ved endring av moms vil våre priser endres tilsvarende. Endringer av priser kan forekomme også som følge av andre forhold vi ikke rår over, som økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.

Prisen som gjelder for deg vil likevel være den som var oppgitt i nettbutikken ved bestilling. I tillegg til prisene kommer frakt og evnt. oppkravs- eller faktureringsgebyr. Ekstra frakttillegg til Svalbard er kr. 160,-

Handle fra utlandet

Ønsker du å handle fra andre land enn Norge, må du kontakte oss på e-post, slik at vi kan kontrollere fraktkostnadene. Frakt til utlandet baseres på reelle fraktkostnader.

Levering

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 2-3 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Dersom vi ikke får til det, vil du bli kontaktet.

Ordre

Innlagt kjøpsordre er bindende. Falske ordreinnleggelser vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle ordre behandles, det er ingen minimumskjøp.

Uavhentede pakker

Dersom du ikke henter pakken har du ikke oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da faktureres med reelle kostnader og andre konkrete tap vi har i forbindelse med dette. Etter 14 dagers betalingsfrist vil kravet bli sendt til vårt regnskapskontor for oversendelse til inkasso uten videre varsel.

Reklamasjon

Hvis du får tilsendt en vare som inneholder feil eller mangler og du ønsker å reklamere på varer kjøpt hos I Gros Hage, må dette meldes til oss snarest slik at vi kan løse dette på best mulig måte. Det gis full reklamasjonsrett etter kjøpeloven for alle produkter, minimum 2 år. Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen.

Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ved reklamasjon dekker I Gros Hage returporto.

Angrerett og retur

Du har full retur- og bytterett i henhold til angrefristloven på alle varer, 14 dager. Det forutsettes at varen(e) leveres tilbake i samme tilstand som de ble mottatt. Pakker som er åpnet vil ikke kunne returneres uten videre. Benytt original emballasje, da kjøper selv har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje.

Returporto betales av kjøper. Vi tar ikke imot varer som sendes i postoppkrav. Har du allerede betalt for varen, legg ved kontonummer, så vil dine utlegg bli refundert via giro. Benytt angrefristskjemaet som ligger vedlagt når du mottar varene. Skal du returnere en pakke som veier under en kilo, lønner det seg å sende den som brev. Er du usikker, kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.