Menu
Your Cart

Wrendale Designs

Stor boks i metall med pulverlakkert overflate, med trykk av Wrendale designs herlige litt pjuskete småfugler. Her er både rødstrupen, blåmeisen og småspurvene med flere avbildet.  Boksen kommer med medfølgende skuffe til å fylle fuglemateren med. Hvit boks med dust grønt lokk og skuffe.&nbs..
Kr.390,-
Ekskl. mva:Kr.312,-
Enten du samler frø fra egen hage, eller har frøposer du har kjøpt og ikke brukt opp, så er det kjekt å ha en boks å oppbevare dem i.  Denne herlige firkantede metallboksen fra Wrendale har et flott motiv av en liten mus balanserende i noen fine prestekrager, og vil se super ut blant hageuts..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Møt revejenta Autumn, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Autumn er inspirert av 'Born to be wild'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas å reise trygt til sitt nye hjem i. Her..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt pinnsvinet Mabel, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Mabel er inspirert av 'Awakening'-tegningene til Hannah Dale, hun kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om henne, og kommer pakket i en helt egen canvas pose så reisen blir trygg til sitt nye hjem. ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Møt anda Webster, en herlig figur fra Wrendales kosedyrkolleksjon. Webster er inspirert av ande-tegningene til Hannah Dale, han kommer med en brodert logo på foten, en tag med mer informasjon om ham, og kommer pakket i en helt egen canvas pose så han reiser trygt til sitt nye hjem. Her er det fokus ..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en katt og en liten mus - men ta det med ro, det er ingen stygge scener!  størrelse: 21x21cm Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worceste..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en søt and som flakser med vingene.  størrelse: 21x21cm Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåler både mikrobølgeovn og op..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en bustete liten hare som tygger på et blad.  størrelse: 21x21cm Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåler både mikrobølge..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Denne flotte asjetten er dekorert med et nysgjerrig ekorn. størrelse: 21x21cm Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Denne flotte asjetten er dekorert med en ugle og passer perfekt sammen med "what a hoot" med samme motiv. størrelse: 21x21cm Alt porselenet fra Wrendale er dekorert med kunstneren  Hannah Dales vakre og livfulle dyremotiver. Porselenet produseres av tradisjonsrike Royal Worcester, og tåle..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Flott boks i metall med motiv av ulike hunder, perfekt til å lagre tørrfor eller godbiter til hunden. Boksen kommer med en medfølgende skuffe til å fylle hundeskåla med.  Boksen har motiv designet av pris-vinnende kunstner Hannah Dale. størrelse: diameter: 19 høyde 25 cm.  Rengjør..
Kr.379,-
Ekskl. mva:Kr.303,-
flotte bokser i tinn dekorert med en hare, en hjort og to ugler. Boksene er superfine på kjøkkenbenken for deg som er glad i naturen og dyrelivet. størrelse:  102mm x 102mm x 164mm ..
Kr.445,-
Ekskl. mva:Kr.356,-
Viser 1 til 12 av 142 (12 sider)