Menu
Your Cart

Pinnsvinhus med inngang i tre

Pinnsvinhus med inngang i tre
Pinnsvinhus med inngang i tre
Utsolgt
Pinnsvinhus med inngang i tre
Pinnsvinhus med inngang i tre
Pinnsvinhus med inngang i tre
Kr.399,-
Ekskl. mva: Kr.319,-
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Modell: 105889
  • Vekt: 5.00kg

Pinnsvinet er en av våre beste hjelpere i kampen mot brunsnegler, så de er nyttige venner å ha i hagen. Er du glad i pinnsvin bør du sørge for at de har gode levekår i hagen din. Pinnsvin bygger gjerne bo under vedstabler, kvisthauger og løv. Etterhvert som hagene våre har blitt mer ryddige gir det mindre rom for pinnsvinet.
Dette habitatet etterlikner et naturlig bygget rede og er et ideelt hjem for pinnsvin i en skjermet del av hagen din. Bygget med et solid rammeverk i rustfritt stål. Innertaket er kledd med vanntett materiale. Inngangstunnel bygget i tre, som hindrer grevling eller nysgjerrige hunder å få hodet inn. Er du redd grevlinger eller hunder skal få tak i huset, kan du i tillegg forankre det til bakken med teltplugger eller liknende.

Huset er kledd med kvist og strå, og vil på grunn av dette kunne variere i utseende, avhengig av tilgang ved produksjon. 

Pinnsvinhuset er laget fremst som et sted for pinnsvinet å søke ly sommertid, og er stort nok til å romme en liten pinnsvinfamilie. Ønsker du at huset skal benyttes også som overvintringsrede bør du dekke det ekstra godt med kvist og løvmuld for ekstra isolasjon. 

Pinnsvinhuset har ikke bunn. Pass på å plassere huset et sted vann ikke blir stående, slik at det blir et tørt og fint rede. Legg gjerne litt tørt løv og gress i bunnen. Pinnsvinet trives best i en rolig krok i hagen. Plasser huset innunder noen busker der, og dekk gjerne til litt ekstra med kvist, så vil pinnsvinet føle seg hjemme! 

Dimensjoner: H 210mm x W 380mm x D 490mm

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.
Nøkkelord: Pinnsvin