Menu
Your Cart

Wildlife World

Denne unike bikuben for solitære ville bier er laget spesiellt for å tiltrekke seg ville bier som ikke svermer. Disse vennlige biene er ikke aggressive og er trygge å ha i hagen. Biene tiltrekkes naturlig av hull i trær, og denne kuben gir dem et habitat som det viser seg stadig vanskeligere å finne..
Kr.400,-
Ekskl. mva:Kr.320,-
Flaggermuskasse
Bestselger
Solid flaggermuskasse produsert i fsc-sertifisert tre som gir lang levetid og god isoleringsevne. Kassen har et svingbart panel nede slik at den kan rengjøres om nødvendig (løsnes med skrue). Flaggermusene flyr inn fra undersiden av kassen, og bakveggen er rillet slik at de lett kan klore seg fast i..
Kr.339,-
Ekskl. mva:Kr.271,-
Fot til fuglebad
Bestselger Kun på nett
Fot til vårt vakre fuglebad. I glasert keramikk, med fantastisk fargespill. Med sin spesialdesignede form komplementerer denne søylen fuglebadet perfekt. Høyde 30 cm (total høyde på fuglebad med fot blir 35 cm) Diameter 14,5 cm..
Kr.350,-
Ekskl. mva:Kr.280,-
Froskehuset gir ly og trygghet for frosk og padder i hagen. Siden det er laget i keramikk gir det en naturlig avkjølt tilfluktssted for froskene. Den fremre delen er åpen mot bakken, mens det er en hylle i bakkant. Huset er delvis glasert med mosegrønt tak, og vil være både et funksjonelt og vakkert..
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Fuglebad i keramikk
Bestselger
  To see a world in a grain of sand and heaven in a wildflower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.... Stort lekkert fuglebad i glasert keramikk. Riller i designen er ikke bare vakkert men gir også feste for fuglenes føtter. Inskripsjon langs kanten av fugl..
Kr.490,-
Ekskl. mva:Kr.392,-
Fuglemater for vindu duggdråpe Fuglemater for vindu duggdråpe
Bestselger
Duggdråpe-serien er en samling habitater og matere for fugler og insekter med en særpreget og dekorativ dråpeform . Denne materen fester du på vinduet med to solide sugekopper, og det klare pleksiglasset gir deg muligheten til å studere fuglene på nært hold. Den har også mulighet for å henges opp me..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Urban-serien er en samling med moderne elementer som gir muligheten for habitat for ville dyr i urbane områder. Designet er minimalistisk og funksjonelt. Denne materen med sin store åpning gir småfuglene en mulighet til å stige inn og spise.    Fuglemateren har et moderne design og i..
Kr.335,-
Ekskl. mva:Kr.268,-
Hengende fuglebrett med kobbertak Hengende fuglebrett med kobbertak
Bestselger Utsolgt
Lekkert fuglebrett til å henge - fra en gren i treet, en ampelkrok eller fra en pergola. Laget i fsc-sertifisert tre og malt med vannbasert maling av hensyn til miljøet. Taket er kledd med ekte kobber som vil få en vakker patina når det utsettes for vær og vind. Denne fuglemateren er designet f..
Kr.550,-
Ekskl. mva:Kr.440,-
Pinnsvinhus Pinnsvinhus
Bestselger Utsolgt
Pinnsvinet er en av våre beste hjelpere i kampen mot brunsnegler, så de er nyttige venner å ha i hagen. Er du glad i pinnsvin bør du sørge for at de har gode levekår i hagen din. Pinnsvin bygger gjerne bo under vedstabler, kvisthauger og løv. Etterhvert som hagene våre har blitt mer ryddige gir det ..
Kr.470,-
Ekskl. mva:Kr.376,-
Denne sommerfuglkassen kan benyttes både til overvintring og som matstasjon.  Fyll huset med bark, slik at sommerfuglene har små spalter å krype inn i når de skal gå i dvale. Det er best med litt grov bark, slik at det ikke blir for tett og kompakt, men oppstår små sprekker og hulrom der&nbs..
Kr.335,-
Ekskl. mva:Kr.268,-
Taksvalereir i keramikk/leire
Bestselger
Taksvalene bygger redet sitt av leire, ofte under et husmøne. Reirene er sårbare og kan lett sprekke eller falle ned. Denne attraktive redekassen er brent i naturlig leire med en bakvegg av tre, klar til å skru på veggen. Boet er laget med form og størrelse som naturlige reder, og vil gi et innflytt..
Kr.215,-
Ekskl. mva:Kr.172,-
Tea pot - fuglekasse
Bestselger
Herlig fuglekasse i keramikk som ser ut som en tekanne. Laget spesielt for den lille Rødstrupen, men kan også passe for andre småfugler som bygger rede der det er større åpning enn i vanlige fuglekasser, slik som linerlen, gjerdesmett og grå fluesnapper. Kassen skrus enkelt opp på vegg eller stolpe ..
Kr.249,-
Ekskl. mva:Kr.199,-
Viser 1 til 12 av 12 (1 sider)