Menu
Your Cart

Wildlife World

Denne unike bikuben for solitære ville bier er laget spesiellt for å tiltrekke seg ville bier som ikke svermer. Disse vennlige biene er ikke aggressive og er trygge å ha i hagen. Biene tiltrekkes naturlig av hull i trær, og denne kuben gir dem et habitat som det viser seg stadig vanskeligere å finne..
Kr.399,-
Ekskl. mva:Kr.319,-
Den mest naturlige av biekassene våre. Denne biekassen er laget av en kubbe som er uthulet og deretter fylt med tilpassede bambusrør som passer for biene å legge egg i. Den har fått et malt tak av tre for litt ekstra beskyttelse og dekor.  Plasser kassen et sted som får godt med sol, gjerne ..
Kr.289,-
Ekskl. mva:Kr.231,-
Flaggermuskasse
Bestselger
Solid flaggermuskasse produsert i fsc-sertifisert tre som gir lang levetid og god isoleringsevne. Kassen har et svingbart panel nede slik at den kan rengjøres om nødvendig (løsnes med skrue). Flaggermusene flyr inn fra undersiden av kassen, og bakveggen er rillet slik at de lett kan klore seg fast i..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Fot til fuglebad
Bestselger Kun på nett
Fot til vårt vakre fuglebad. I glasert keramikk, med fantastisk fargespill. Med sin spesialdesignede form komplementerer denne søylen fuglebadet perfekt. Høyde 30 cm (total høyde på fuglebad med fot blir 35 cm) Diameter 14,5 cm..
Kr.350,-
Ekskl. mva:Kr.280,-
Froskehuset gir ly og trygghet for frosk og padder i hagen. Siden det er laget i keramikk gir det en naturlig avkjølt tilfluktssted for froskene. Den fremre delen er åpen mot bakken, mens det er en hylle i bakkant. Huset er delvis glasert med mosegrønt tak, og vil være både et funksjonelt og vakkert..
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Fuglebad i keramikk
Bestselger
  To see a world in a grain of sand and heaven in a wildflower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.... Stort lekkert fuglebad i glasert keramikk. Riller i designen er ikke bare vakkert men gir også feste for fuglenes føtter. Inskripsjon langs kanten av fugl..
Kr.490,-
Ekskl. mva:Kr.392,-
Fuglebrett med kobbertak, stort Fuglebrett med kobbertak, stort
Bestselger
Vakkert fuglebrett i tre med kobbertak. En stor versjon av det hengende fuglebrettet med kobbertak som kan skrus opp på vegg eller i et tre. En forskjønnelse for en hver hage med sine intrikate detaljer og naturlige kobbertak. Fuglematerens utforming gjør at skjærer og kråker har vanskelig for å kom..
Kr.849,-
Ekskl. mva:Kr.679,-
Fuglemater for vindu duggdråpe Fuglemater for vindu duggdråpe
Bestselger
Duggdråpe-serien er en samling habitater og matere for fugler og insekter med en særpreget og dekorativ dråpeform . Denne materen fester du på vinduet med to solide sugekopper, og det klare pleksiglasset gir deg muligheten til å studere fuglene på nært hold. Den har også mulighet for å henges opp me..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Fuglemater urban Fuglemater urban
Bestselger
Urban-serien er en samling med moderne elementer som gir muligheten for habitat for ville dyr i urbane områder. Designet er minimalistisk og funksjonelt. Denne materen med sin store åpning gir småfuglene en mulighet til å stige inn og spise.    Fuglemateren har et moderne design og i..
Kr.335,-
Ekskl. mva:Kr.268,-
Hengende fuglebrett med kobbertak Hengende fuglebrett med kobbertak
Bestselger
Lekkert fuglebrett til å henge - fra en gren i treet, en ampelkrok eller fra en pergola. Laget i fsc-sertifisert tre og malt med vannbasert maling av hensyn til miljøet. Taket er kledd med ekte kobber som vil få en vakker patina når det utsettes for vær og vind. Denne fuglemateren er designet f..
Kr.550,-
Ekskl. mva:Kr.440,-
Insekthus / biekasse Insekthus / biekasse
Bestselger
Dette dekorative insekthuset er laget av fcs-sertifisert tre, malt med vannbasert maling. Det blir et dekorativt tilskudd i hagen! Samtidig er det et habitat spesielt tilrettelagt for solitære bier som pollinerer planter og blomster, og som vi bør ta vare på. Det øvre kammeret er spesielt for disse ..
Kr.249,-
Ekskl. mva:Kr.199,-
Klassisk fuglebrett Klassisk fuglebrett
Bestselger Utsolgt
Vakkert fuglebrett i tre med kobbertak.  Fuglebrettet er malt i en slitt mosegrønn farge, og har kobberbeslått tak. Det er laget for å henge.  Det lave taket på fuglebrettet gjør at småfuglene sitter tryggere når de spiser, og gjør det vanskeligere for store fugler å komme til. Ve..
Kr.479,-
Ekskl. mva:Kr.383,-
Viser 1 til 12 av 18 (2 sider)