Menu
Your Cart

Wildlife World

Biekasse Bikube for solitære bier
Bestselger
Denne unike bikuben for solitære ville bier er laget spesiellt for å tiltrekke seg ville bier som ikke svermer. Disse vennlige biene er ikke aggressive og er trygge å ha i hagen. Biene tiltrekkes naturlig av hull i trær, og denne kuben gir dem et habitat som det viser seg stadig vanskeligere å finne..
Kr.400,-
Ekskl. mva:Kr.320,-
Smart ekornmater i fint design. Ekorn er noen luringer, de skjønner fort hvordan de får tak i maten! I denne ekornmateren får de ha maten i fred for fuglene, plexiglasset kan enkelt svinges til side slik at de kommer til maten du har lagt der.  Boksen for mat kan enkelt tas ut og gjøres r..
Kr.399,-
Ekskl. mva:Kr.319,-
Flaggermuskasse
Bestselger
Solid flaggermuskasse produsert i fsc-sertifisert tre som gir lang levetid og god isoleringsevne. Kassen har et svingbart panel nede slik at den kan rengjøres om nødvendig (løsnes med skrue). Flaggermusene flyr inn fra undersiden av kassen, og bakveggen er rillet slik at de lett kan klore seg fast i..
Kr.339,-
Ekskl. mva:Kr.271,-
Fot til fuglebad
Bestselger Kun på nett Utsolgt
Fot til vårt vakre fuglebad. I glasert keramikk, med fantastisk fargespill. Med sin spesialdesignede form komplementerer denne søylen fuglebadet perfekt. Høyde 30 cm (total høyde på fuglebad med fot blir 35 cm) Diameter 14,5 cm..
Kr.350,-
Ekskl. mva:Kr.280,-
Froskehuset gir ly og trygghet for frosk og padder i hagen. Siden det er laget i keramikk gir det en naturlig avkjølt tilfluktssted for froskene. Den fremre delen er åpen mot bakken, mens det er en hylle i bakkant. Huset er delvis glasert med mosegrønt tak, og vil være både et funksjonelt og vakkert..
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Fuglebad i keramikk
Bestselger
  To see a world in a grain of sand and heaven in a wildflower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.... Stort lekkert fuglebad i glasert keramikk. Riller i designen er ikke bare vakkert men gir også feste for fuglenes føtter. Inskripsjon langs kanten av fugl..
Kr.490,-
Ekskl. mva:Kr.392,-
Denne solide fuglekassa passer perfekt til de fleste småfugler, som kjøttmeis, spurv og fluesnapper om den tas i bruk slik den er. Innflyvningshullet er forsterket med hullbeskyttelse i rustfritt stål, slik at det er beskyttet fra angrep fra hakkespett og andre predatorer.  Dersom du ønsk..
Kr.399,-
Ekskl. mva:Kr.319,-
Fuglemater for vindu duggdråpe Fuglemater for vindu duggdråpe
Bestselger
Duggdråpe-serien er en samling habitater og matere for fugler og insekter med en særpreget og dekorativ dråpeform . Denne materen fester du på vinduet med to solide sugekopper, og det klare pleksiglasset gir deg muligheten til å studere fuglene på nært hold. Den har også mulighet for å henges opp me..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Urban-serien er en samling med moderne elementer som gir muligheten for habitat for ville dyr i urbane områder. Designet er minimalistisk og funksjonelt. Denne materen med sin store åpning gir småfuglene en mulighet til å stige inn og spise.    Fuglemateren har et moderne design og i..
Kr.335,-
Ekskl. mva:Kr.268,-
Hengende fuglebrett med kobbertak Hengende fuglebrett med kobbertak
Bestselger
Lekkert fuglebrett til å henge - fra en gren i treet, en ampelkrok eller fra en pergola. Laget i fsc-sertifisert tre og malt med vannbasert maling av hensyn til miljøet. Taket er kledd med ekte kobber som vil få en vakker patina når det utsettes for vær og vind. Denne fuglemateren er designet f..
Kr.550,-
Ekskl. mva:Kr.440,-
Denne fine lille hytta er laget slik at den passer fint for fugler som liker å bygge rede med litt større åpning, som linerle og rødstrupe.  Gjemt innenfor landingsplattformen er det et rom hvor redet kan bygges utenfor rekkevidde for skjærer og andre predatorer, og samtidig har foreldrene e..
Kr.190,-
Ekskl. mva:Kr.152,-
Marihønehus
Bestselger Utsolgt
Et naturlig habitat for marihøner og andre nyttige insekter i hagen. Marihønetårnet er laget av solid bjørk, med tak av malt tre. Huset har et indre hulrom som er fylt opp med naturmaterialer (halm og strå) for isolasjon og sikkerhet. Inn til dette kammeret er det drillet hull som skrår oppover, noe..
Kr.199,-
Ekskl. mva:Kr.159,-
Viser 1 til 12 av 15 (2 sider)