Menu
Your Cart

Wildlife Garden

Biekasse gul
Bestselger
En biekasse i hagen gir bedre pollinering av blomster og frukttrær. Denne lille kassen er tilpasset de solitære biene, som er flittige pollinatorer av hagevekster. Disse biene er helt ufarlige for mennesker og har ikke giftbrodd. Solitærbier lever ikke i store samfunn slik som honningbiene, men leve..
Kr.435,-
Ekskl. mva:Kr.348,-
DecoBird Blåmeis er en trefigur av den søte lille blåmeisen i naturlig størrelse. Den skåret ut for hånd i lindetre og malt i naturtro farger. Kommer i en hyggelig eske med et lite informasjonsskriv med mer informasjon. Blåmeisen er lett gjenkjennelig på fuglebrettet med den blå hetten på hodet og d..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Bokfinken hører til de mest populære og vanlige fuglene i Norge, selv om den ikke er den hyppigste gjesten på fuglebrettet. Decobird Bokfink er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i lindetre og malt med miljøvennlig maling. De kan plassere..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Dompapen har for mange blitt et symbol på julen, med sitt røde bryst som lyser vakkert mot snøen. Det er bare herrene som har det røde brystet! Vinterstid ser vi gjerne dompapen ved fuglebrettet, men den finnes i nærheten av oss hele året. Decobird Dompap er en naturtro fugl i tre, skåret og malt fo..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
DecoBird Kjøttmeis er en trefigur av kjøttmeis i naturlig størrelse. Den skåret ut for hånd i lindetre og malt i naturtro farger. Kommer i en hyggelig eske med et lite informasjonsskriv med mer informasjon om kjøttmeisen. Kjøttmeisen er en av de vanligste småfuglene som trives godt i våre hager. De ..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Linerlen er en trekkfugl som vender tilbake til oss tidlig på våren. For mange er den et sikkert og hyggelig vårtegn når den springer over plenen og vipper med stjerten tidlig vår. Decobird Linerle er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Rødstrupen kjenner vi igjen med sin karakteristiske runde lille kropp og vakre røde bryst. De er teritorielle, og vil ikke ha andre rødstruper for nære. Rødstrupen foretrekker å spise insekter, men vi kan finne den ved foringsplassen - da gjerne på bakken. Decobird Rødstrupe er en naturtro fugl i tr..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Fluesnapperen er en av de hyppigeste gjestene om du setter opp en fuglekasse eller to i hagen. Hannen kommer først, og finner reirplassene, ofte i kamp med kjøttmeis som kommer tidligere. Decobird Fluesnapper er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
En klassisk hvit tam and fra bondens gårdsdam har funnet veien til denne kroken. Knaggen måler ca 38x67x109 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve knaggen er i bronsefarget metall. Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi aldri for mange av! Våre sjarmerende og lekne DecoHooks er..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Den store brunbjørnen lever i de dype skogene i Nordeuropa, Nordamerika og Asia. En velkjent favoritt for den som er glad i skog, natur og ville dyr - selv om vi sjelden møter den ansikt til ansikt i de norske skogene.  Knaggen måler ca 55x60x110 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve k..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Denne elefant kroken er like sterk som en elefant og den perfekte hjelperen til å holde jakken din. Elefantens gråfarge går godt til de fleste bakgrunner og passer derfor like godt hos hvem som helst. Elefanten er en del av "afrikanske dyr fra savannen" kolleksjonen og kommer sammen med vennene: løv..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Decohook Elg Decohook Elg
Bestselger
Elgen har selvfølgelig sin egen krok, skogens konge som den er. Det staselige geviret kjennetegner elgen og vår trekrok har så klart også et flott gevir. Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi alldri for mange av! Våre sjarmerende og lekne DecoHooks er dekorert med kunstnerisk utformede..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Viser 1 til 12 av 84 (7 sider)