Menu
Your Cart

STØ

Merke: STØ
Bygg din egen fuglekasse i heltre og se nærmere på fuglelivet der du bor!Å bygge kassen er en flott familie aktivitet. Settet inneholder alt dere kommer til å trenge:trehammertrepluggerlimferdige treemnertau til oppheng manual og plakatSettet inneholder en plakat som lærer dere om hvem som komm..
Kr.339,-
Ekskl. mva:Kr.271,-
Merke: STØ
Lær om krabbene med dette flotte krabbesnøret.fest agnet til klypen og det synker rett ned. Snøret er laget av kork og tre så om uhellet skulle være ute, vil snøret kun duppe i overflaten. Sammen med snøret følger det et vannfast hefte med info om krabber og huskeliste på hva som må med når man..
Kr.189,-
Ekskl. mva:Kr.151,-
Merke: STØ
Disse fjølene gjør skogsturen til en lek, men fire flotte aktiviteter for barna: pinnebrødoppskrift, barkebåt, seljefløyteoppskrift, og kongledyr. fjølene kan brukes som tallerken både rundt bålet og frokostbordet. materiale: Bjørk størrelse: 18 x 14 x 1 cm STØ er en familiebedri..
Kr.369,-
Ekskl. mva:Kr.295,-
Merke: STØ
Skogsbingo med 2 stk i pakken.Sammenbrettbar kasse med 6 rom med bilder av ting dere kan finne i skogen. Spill bingo i skogen! Spillet går ut på å være den raskeste til å samle alle tingene det er bildet av i kassen. for ekstra moro; del dere inn i lag og spill mot hverandre.  Kassen kan b..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Merke: STØ
Strandbingo med 2 stk i pakken.Sammenbrettbar kasse med 6 rom med bilder av ting dere kan finne langs kysten. Spill bingo på stranda! Spillet går ut på å være den raskeste til å samle alle tingene det er bildet av i kassen. for ekstra moro; del dere inn i lag og spill mot hverandre.  Kasse..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)