Menu
Your Cart

Tilbud

Merke: True Grace
Vine tomato har hentet duften av et sommervarmt drivhus der rankene med solvarme tomater rødmer. Duften av bladverk og frukt - med et hint av sitrus, skog og musk. Fantastisk duft til kjøkkenet! Duftpinner gir en jevn duft av yndlingslukten uten at du behøver tenne lys. De naturlige trepinnene trekk..
Kr.265,- Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.212,-
Merke: True Grace
Posy - en bukett av den engelske hagen! Delikat, frisk og "grønn" duft, som en nyplukket blomsterbukett. Hovednotene er av rose og jasmin. Duftpinner gir en jevn duft av yndlingslukten uten at du behøver tenne lys. De naturlige trepinnene trekker opp duftoljene og sprer duft i rommet i opp til 10 uk..
Kr.265,- Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.212,-
Claus Dalby er en dansk "havemand" kjent for tallrike bøker om haver og planter, i tillegg til sin egen vakre hage.Fåråret er en dejlig tid for alle, men især for havemennesker. I takt med at haven vågner af sin vintersøvn og væksterne begynder at gro, vokser lysten til at komme ud og i gang med hav..
Kr.360,- Kr.400,-
Ekskl. mva:Kr.360,-
Når man skal så er det viktig å ha jordoverflaten jevn og litt kompakt, slik at frøene lander der man vil ha dem. Med en jordstamper klapper du enkelt jorda til. Disse er laget for å være effektive når man bredsår i brett. De er i nydelig kvalitet av eik med en rund og god dreiet knopp som hånd..
Kr.100,- Kr.189,-
Ekskl. mva:Kr.80,-
Merke: Sirius HOME
En vakker munnblåst engel i glass, med en minilyskjede som gjør at den skinner med et fint og mykt lys. Sirius-fjernkontroll kan benyttes til å stille inn timer, eller benytt av- og på knapp. Produktet er designet av Sirius, med dekorasjon av kunstneren Pernille Struer. Batteriene er gjemt i metallh..
Kr.195,- Kr.359,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)