Sommerfuglstasjon

Dette sommerfuglhuset er bygget i solid FSC-sertifisert tømmer og inkluderer et foringsbrett som kan tas bort i vintermånedene.

Matstasjon

Foringsbrettet er laget slik at det etterlikner hagens nektarkilder, og er malt med en spesiell ultrafiolett farge som er både synlig og tiltrekkende for sommerfugler. De små nektarskålene kan fylles med vår sommerfuglnæring eller en blanding av vann og sukker. Den større matskålen i midten kan fylles med for eksempel fruktbiter eller andre tiltrekkende stoffer, som lavendel.

Habitat

Kammeret i sommerfuglhuset kan benyttes til å søke ly og hvile for sommerfuglene. Plassert på et lunt og skjermet sted kan også enkelte sommerfuglarter benytte det til overvintring. Før bruk plasserer du kvister inne i kammeret, i sesongen kan man også putte inn kvister med sommerfuglbusk eller lavendel, som tiltrekker sommerfuglene.

  • Høyde 36,5 cm, bredde 16 cm og dybde 21 cm
  • Vi gjør oppmerksom på at den ultrafiolette fargen kan være uregelmessig
  • NB: Disse produktene er ment for ville dyr, og man kan ikke forvente at de tas i bruk umiddelbart. Vi anbefaler at du plasserer huset i et område tilpasset arten du vil tiltrekke deg, og følge med etter noen måneder om det er i bruk. Om det ikke er tatt i bruk etter ett år kan man prøve å plassere huset et annet sted, eller vurdere om det er ting man kan gjøre for å tiltrekke seg de ønskede gjestene (blomster, vedstabler, mer vill natur osv). Siden mange ulike arter insekter hele tiden søker etter trygge steder å bygge rede og søke ly, kan du oppdage at du har fått uventede gjester i huset ditt - dette er en del av naturen, og alle arter bør ønskes velkommen som en del av dyrelivet i din hage.

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.

Sommerfuglstasjon

  • Kr.345,-
  • Ekskl. mva: Kr.276,-