Menu
Your Cart

Smykkesten By Helle Nørby


"By Helle Nørby forener haveglæde med keramisk brugskunst. Jeg arbejder i krydsfeltet mellem min begejstring for den inspiration og glæde min have og den vilde natur giver mig, og de rammer og betingelser det keramiske udtryk kræver.

Mit værksted er en smeltedigel, her omsættes indtryk og inspiration til Botanisk Brugskunst."

Smykkestenene fra Helle Nørby er alle håndlagede og unike i sitt uttrykk. Du vil derfor oppleve variasjoner i farve og motiv – et sjarmerende kjennetegn for et 100% håndlaget produkt med individuell forarbeiding. Stenene er brent av frostbestandig stentøysleire og har slitesterk glasur. De tåler å ligge ute i belegningen. 


Vi har tatt inn formatene 9,5x9,5 cm (passer sammen med smågatestein/ brostein) og de vakre håndformede pigsten, som er ca  11 x 8,5 cm. Bruk dem som en del av belegningen i hagen, eller still dem ut ute ved krukkehagen, på hagebordet eller inne i vinduskarmen. 

Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i selv de ..
Kr.1.600,-
Ekskl. mva:Kr.1.280,-
Magisk og som en eventyrfigur - øyenstikkeren er en flyktig gjest i hagen!  De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobri..
Kr.1.600,-
Ekskl. mva:Kr.1.280,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! Disse har vakre grønne vinger.Selve stenen er matt gråbrun, en farge som passer veldig fint sammen med natursten. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gjennomsnittstørrelsen på vanlige smågatestein/brostein. Sli..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Sommerfuglen er lett og yndefull. Du kan aldri få for mange sommerfugler i hagen. Denne har vinger i lys blått og lime. Selve stenen har blank dyp grønn glasur, lsom en friskt grønn gressplen eller frodig skogsmose. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gjennomsnit..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vakre blå vinger. Selve stenen har blank sjøblå glasur, lys og klar som himmelen en vakker vårdag.    Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at ..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vinger i turkisblå farge.Bunnfargen på stenen er sort, dyp og fløyelsaktik med et streif av blått. Fargen blir en vakker kontrast til alle nyanser av grått, og vil marker..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har limefargede vinger.Selve stenen har blank sjøblå glasur, lys og klar som himmelen en vakker vårdag. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gj..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vinger i limefarge. Bunnfargen på stenen er sort, dyp og fløyelsaktik med et streif av blått. Fargen blir en vakker kontrast til alle nyanser av grått, og vil marker..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vakre grønne vinger.Selve stenen er matt gråbrun, en farge som passer veldig fint sammen med natursten. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer me..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren er et litt mystisk insekt - plutselig dukker den opp i hagen, og like plutselig er den borte. Denne øyenstikkeren har limegrønne vinger og turkise detaljer på kroppen.Selve stenen har blank dyp grønn glasur, som en friskt grønn gressplen eller frodig skogsmose. Smykkestenene som e..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i sel..
Kr.1.500,-
Ekskl. mva:Kr.1.200,-
Drømmende og eksotisk - øyenstikkeren! De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i selv de minste detalje..
Kr.1.500,-
Ekskl. mva:Kr.1.200,-
Viser 1 til 12 av 19 (2 sider)