Menu
Your Cart

Secrets Du Potager

SdP Jordsold SdP Jordsold
Bestselger
Praktisk og fint lite jordsold fra Secrets Du Potager. Med dette sikter du enkelt komposten eller plantejorden med en hånd ved pottebenken. Få fin plantejord, løs opp små jordklumper og fjern småstein. Dimensjoner: diameter 20 cm Høyde 11 cm Nettet har 4 mm store åpninger...
Kr.220,-
Ekskl. mva:Kr.176,-
Stor hagestang - jordspyd til lykter Stor hagestang - jordspyd til lykter
Bestselger
  Denne stangen, formet som en hyrdestav, er perfekt til å henge opp lykter i ute i hagen. Gjør hagestien til en opplevelse også i mørket, eller lys opp ved inngangen. Kroken er perfekt til å henge hagelykter på - og stangen er solid nok til å holde lykter med litt tyngde og størrelse bare d..
Kr.150,-
Ekskl. mva:Kr.120,-
Tråddispenser med jutesnor Tråddispenser med jutesnor
Bestselger
Denne praktiske lille metallkroken i malt jern er så enkel og likevel så hendig. Sørg for å ha jutesnoren alltid tilgjengelig ved pottebenken, pakkebordet eller hvor du måtte trenge den. Dimensjoner: ca 19 x 19 cm Et stort nøste med jutesnøre følger med, farge mørk grønn..
Kr.95,-
Ekskl. mva:Kr.76,-
Praktisk og morsom urtesaks med mange skjær - klipp opp gressløk til eggerøra eller persille til potetene i en fei. Det følge rogså med en liten børste for rengjøring av saksa etter bruk. ..
Kr.95,-
Ekskl. mva:Kr.76,-
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)