Menu
Your Cart

Plantestøtter

Plantestøtte 70 cm
Bestselger Utsolgt
Merke: ELD Garden
Plantestøtten "Ögla" er nominert til årets hageprodukt 2011 i Sverige. I takt med at blomstene og buskene vokser til kan du gi dem mere plass ved enkelt å tre en støtte til gjennom øyet eller öglan. En støtte blir en halvmåne, to blir en oval, mens tre blir til en sirkel. Du kan selvfølgelig også se..
Kr.130,-
Ekskl. mva:Kr.104,-
Plantestøtte 90 cm
Bestselger Utsolgt
Merke: ELD Garden
Plantestøtten \"Ögla\" ble nominert til årets hageprodukt 2011 i Sverige. I takt med at blomstene og buskene vokser til kan du gi dem mere plass ved enkelt å tre en støtte til gjennom øyet. En støtte blir en halvmåne, to blir en oval, mens tre blir til en sirkel. Du kan selvfølgelig også sette dem p..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Plantestøtte blomsterert Plantestøtte blomsterert
Bestselger
Merke: ELD Garden
Lekkert og praktisk klatrestativ for blomsterertene eller sukkerertene. Stativet er i råjern med rusten fin patina. Seks armer med knopper i toppen som lett lar seg bøye slik du vil, så blir det som en blomstrende skulptur i krukken eller bedet. Høyde 110 cm...
Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.236,-
Plantestøtte Peon Plantestøtte Peon
Bestselger Utsolgt
Merke: ELD Garden
Hagens vakreste peonstøtte? Denne støtteringen i jern hjelper peonene å holde seg oppe uten å forstyrre skjønnheten i blomstene. . Vakkert utsvingt med dekorative kuler på spissene. To halvsirkler settes sammen med skruer på den øverste ringen, slik at de danner en rund ring. Kan også brukes hver..
Kr.700,-
Ekskl. mva:Kr.560,-
Plantestøtte ridderspore
Bestselger Utsolgt
Merke: ELD Garden
Vår fine plantestøtte for peoner har fått en partner som er litt mindre i diameter og litt høyere - og som dermed passer fint til å støtte opp for eksempel riddersporer eller andre høye stauder og busker som kan trenge litt ekstra støtte for å holde seg oppreist i bedet. De aller høyeste ridderspore..
Kr.700,-
Ekskl. mva:Kr.560,-
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)