Menu
Your Cart

Nether Wallop

Når man skal så er det viktig å ha jordoverflaten jevn og litt kompakt, slik at frøene lander der man vil ha dem. Med en jordstamper klapper du enkelt jorda til. Disse er laget for å være effektive når man bredsår i brett.  De er i nydelig kvalitet av eik med en rund og god dreiet knopp som ..
Kr.100,- Kr.189,-
Ekskl. mva:Kr.80,-
Fem solide håndlagede merkepinner i heltre eik for merking i kjøkkenhage og såkasser. Eik er et holdbart treslag og får en vakker gråfarge om ikke du oljer dem inn. Når det er tid for en ny sesong kan du bruke fint pussepapir og pusse vekk den gamle teksten før du bruker dem på nytt. Merkepinnene er..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Et raust nøste med solid organisk jutegarn, naturfarget. ca 150 meter lengde...
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Paper Potter - papirpottemaker
Bestselger
Lag miljøvennlige potter av gårsdagens nyheter med en pottemaker Med en Paper Potter, en pottemaker, kan du lage dine egne såpotter og priklepotter av avispapir på en enkel måte. Slik kan du spare både miljøet og lommeboken. Samtidig gir du de små spirene en god start. Når småplantene er store no..
Kr.159,-
Ekskl. mva:Kr.127,-
Den geniale papirpottemakeren - Paper potter er et genialt verktøy for å forvandle gårsdagens aviser til praktiske plantepotter for små spirer og stiklinger. Ved å lage dine egne avispapirpotter sparer du både miljøet og lommeboken. Avispapiret er helt nedbrytbart, så når den lille planten er klar f..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Plantepinne i dreiet eik
Bestselger
Denne plantepinnen er dreiet i heltre eik. En plantepinne, eller dibber, gjør det lettere å plante om og å plante ut småplanter i hagen. Merkene på pinnen gjør det enkelt å så frø, sette små løker eller plante i riktig dybde. Bruk den i steden for fingrene, så kan du gå uten hansker på neste hagefes..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Pottestamperen bruker du til å jevne jorden før du sår - slik at frøene lander der du vil. Denne er laget i eik og har en størrelse i hver ende, perfekt tilpasset pottemakerene våre.  Diameter 4 cm og 6,5 cm. Den kan selvfølgelig også benyttes til andre runde potter! ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Priklepinne i eik
Bestselger
Jovisst går det fint å prikle med en kulepenn, men denne er da mye hyggeligere å holde i handa? En priklepinne bruker du når du skal potte om småplanter, men den er også fin å bruke når du skal så større frø, som sukkerert eller blomkarse. Hendig priklepinne håndlaget i heltre eik ligger godt i h..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Viser 1 til 8 av 8 (1 sider)