Menu
Your Cart

Meraki mini

Meraki mini
Merke: Meraki
Mild og parfyme-fri såpe for din baby med ekstra fuktende ingredienser. Såpen er spesielt laget for å ivareta babyens sensitive hud på en mild og effektiv måte. pump litt såpe i badevannet eller på en klut. Passer for daglig bruk.  inneholder 150ml produkt    Vil du ta vare p..
Kr.149,-
Ekskl. mva:Kr.119,-
Merke: Meraki
mild og raskt absorberende fuktighetskrem for barn og babyer med organisk aloe vera, shea butter, mandel og jojoba olje. Kremen er rik på ekstra fuktende ingredienser som vil forlate ditt barns hud myk og fuktet.  Påfør et tynt lag på tørr, ren hud. Parfyme-fri. tilpasset daglig bruk. inne..
Kr.219,-
Ekskl. mva:Kr.175,-
Merke: Meraki
mild og parfyme-fri tørr olje for babyer som bryr seg om og fukter din babys sensitive hud. Oljen er lett å påføre og absorberes raskt inn i huden. Påfør et tynt lag på tørr ren hud. eller drypp i et par dråper i badevannet når du vasker barnet ditt. Du kan også bruke oljen til baby massasje eller f..
Kr.179,-
Ekskl. mva:Kr.143,-
Merke: Meraki
Gled dine små med Meraki mini. mild og parfyme-fri sjampo for barn og babyer. Sjampoen er rik på fuktgivende ingredienser som bryr seg om barns sensitive hår og hodebunn. pump litt sjampo i hånden din, og forsiktig vask ditt barns hår. rens godt med vann etter bruk. Tilpasset for daglig bruk. i..
Kr.169,-
Ekskl. mva:Kr.135,-
Merke: Meraki
Praktisk og nydelig bag laget av 100% organisk bomull.  Bagen er perfekt for alle de små tingene du trenger når du er på farta med barnet ditt. Alt fra flasker og bleier til ekstra skift og bamser, og andre nødvendigheter. Vil du ta vare på ditt barns hud uten å eksponere den mot irriteren..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Merke: Meraki
Mild og nærende salve som fukter og lindrer rød og irriterende hud. Salven gir et vanntett lag som har helbredende og beskyttende effekter for din babys sensitive hud. Produktet inneholder organisk aloe vera, shea butter, cocoa butter mandel olje. Påfør denne sink salven på irritert hud. Påfør et ty..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)