Menu
Your Cart

Smykker og tilbehør

Amazonitt : Er en beroligende stein som balanserer sinn og kropp, samt fremmer medfølelse, mot og lykke til. Hvert kjede i vår edelstensamling inkluderer en krystall kombinert med en gullsirkel. Disse er tredd på en naturlig fin silkesnor og avsluttet med en fylt gullspenne og ring. Du kan vel..
Kr.389,-
Ekskl. mva:Kr.311,-
Dette kjedet passer til enhver andledning. Den fine delikate blush glass sjarmen henger på et moderne kjede. Det kommer varkkert pakket i en glassflaske med kork. Materiele og mål : 13 mm 16 k gullbelagt rødmeglass dråpesjarm. Justerbartyy kjede i 14 k gullbelagt sterlingsølv som kan brukes..
Kr.445,-
Ekskl. mva:Kr.356,-
Disse øredobbene passer til enhver andledning.  Materiele og mål : 10 mm gullfylt krok 13 mm 16 k gullbelagt rødmeglass dråpesjarm. Gave pakket i en unik gjenbrukbar glassflaske med kork..
Kr.435,-
Ekskl. mva:Kr.348,-
Gull Åpent hjerte kjede er lagt i et perfeck gjenbrukbar glassflaske. Dette er et fint kjede som en godt kan unne seg selv. Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer : 10 mm gullbelagt åpent hjertesmykke. Gullbelagt sterlingsølvkjede som er omtrent 41 cm..
Kr.386,-
Ekskl. mva:Kr.309,-
Dette elegante gull Brusched Heart kjede kommer i et flott glassflaske etui. Perfect som gave. Hjertet har et moderne børtset finish. Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer: 14 mm gullbelagt fin sølv sjarm. Justerbart kjede i 14 k gullbel..
Kr.420,-
Ekskl. mva:Kr.336,-
Dette elegante Fan gullviftehalsekjedet i art deco-stil kommer i et flott glassflaske etui. Perfect gave. Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer: 15 mm gullbelagt fin sølv sjarm. Justerbart kjede i 14 k gullbelagt sterlingsølv, som kan brukes på 39 cm, ..
Kr.435,-
Ekskl. mva:Kr.348,-
Gull Florece kjede er et flott kjede som kan brukes til enhver anledning. Perfekt som gave. Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer : 15 mm gullbelagt sterling sølv sjarm. Justerbar 14 k gullbelagt sterlingsølvkjede som kan brukes på 39 cm, 41 cm og 43 c..
Kr.465,-
Ekskl. mva:Kr.372,-
Dette halsesmykke har en klassisk gullsirkel hent opp på et gullkjede.  Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer: 15 mm gullbelagt fin sølv sjarm. Justerbart kjede i 14 k gullbelagt sterlingsølv, som kan brukes på 39 cm, 41 cm eller 43 cm. Gave pa..
Kr.450,-
Ekskl. mva:Kr.360,-
En pen gullsirkel øredobber som er pakket inn i en flott galssflaske Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer: 5 mm 14 k gullbelagte Sterling sølv øredobber. Gave pakket i en unik glassflaske med kork..
Kr.310,-
Ekskl. mva:Kr.248,-
Dette elegante porselensgulltåkekjede er håndlaget i Devon -studio. Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materiale: Porselensskiven er laget via en intrikat prosess der leire lages, brennes og glaseres, før det endelige gulldesignet legges til.  Gullglans l..
Kr.465,-
Ekskl. mva:Kr.372,-
En vakker pin som er plassert på et gullkjede. Gull Oslo kjede kan brukes både til hverdag og fest. Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia.  Mål og materialer : 10 mm gullbelagt sterling sølv sjarm. Justerbar 14 k gullbelagt sterlingsølvkjede som kan brukes på 39 cm, 41 cm..
Kr.425,-
Ekskl. mva:Kr.340,-
Søte og pene hjerte øredobber som er plasert i en fin glassflaske. 5 mm 14 k gullbelagte Sterling sølv øredobber Alle smykkene er designet i Devon, Storbritannia. Gave pakket i en unik glassflaske med kork..
Kr.325,-
Ekskl. mva:Kr.260,-
Viser 1 til 12 av 17 (2 sider)