Menu
Your Cart

velvære

Merke: Nesti Dante
Deilig velduftende og pleiende såpe fra Nesti Dante med duft av liljer. Vakkert innpakket med englemotiv. 150 g såpestykkeProdusert med omsorg i Italia..
Kr.65,-
Ekskl. mva:Kr.52,-
Merke: Nesti Dante
Deilig velduftende og pleiende såpe fra Nesti Dante med frisk og ren duft - som bringer tankene til Middelhavets dype blå vann. Vakkert innpakket med englemotiv. 150 g såpestykke Produsert med omsorg i Italia..
Kr.65,-
Ekskl. mva:Kr.52,-
Merke: Nesti Dante
Deilig velduftende og pleiende såpe fra Nesti Dante med frisk og ren duft - som bringer tankene til Middelhavets dype blå vann. Vakkert innpakket med englemotiv. 150 g såpestykkeProdusert med omsorg i Italia..
Kr.65,-
Ekskl. mva:Kr.52,-
Merke: Meraki
to 40 x 60 cm hånd håndkler i 100% bomull. Meraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkter som er designet og utviklet i Danmark.  Serien har blitt produsert i et kreativt univers, inspirert av den skandinaviske estetikken og en preferanse for naturen.  Meraki jobber..
Kr.169,-
Ekskl. mva:Kr.135,-
Merke: Meraki
tre 30 x 30 cm kluter i 100 % bomullMeraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkter som er designet og utviklet i Danmark.  Serien har blitt produsert i et kreativt univers, inspirert av den skandinaviske estetikken og en preferanse for naturen.  Meraki jobber for at det ..
Kr.139,-
Ekskl. mva:Kr.111,-
Merke: Meraki
After sun sorbet perfekt  for hele familien. godkjent av det danske astma og allergiforbundet og svanemerket.Bruk sorbeten etter en dag i sola. Påfør et jevnt lag over hele kroppen, ikke rens av. inneholder 200ml produkt Meraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkte..
Kr.279,-
Ekskl. mva:Kr.223,-
Merke: Meraki
forsiktig eksfolier huden din mens du vasker kroppen med Meraki bath mit. produktet er laget av 100% jute og er fylt med håndlagede såper. Produktet har en mild lukt av papaya. gjør badevotten våt før du skrubber huden i sirkulere bevegelser. Rens godt med vann. Meraki er et unikt univers fylt ..
Kr.115,-
Ekskl. mva:Kr.92,-
Merke: Meraki
inneholder organisk solsikke-olje med regenererende og helbredende effekter. Påfør og maser produktet inn i huden. Dette produktet er tilpasset for bruk av alle hudtyper med milde og skånsomme ingredienser. inneholder 300ml produkt Meraki er et unikt univers fylt med velvære og livsst..
Kr.199,-
Ekskl. mva:Kr.159,-
Merke: Meraki
mykt og forsiktig pleier denne såpen huden din. 1-2 pumper med produkt er nok, deretter rens godt. dette produktet er tilpasset for bruk av alle hudtyper med milde og skånsomme ingredienser. inneholder 500ml produkt Meraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkter som..
Kr.199,-
Ekskl. mva:Kr.159,-
Merke: Meraki
renseservietter med aloe vera. Fjerner skitt. 20 servietter pr pakkeMeraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkter som er designet og utviklet i Danmark.  Serien har blitt produsert i et kreativt univers, inspirert av den skandinaviske estetikken og en preferanse for nat..
Kr.20,-
Ekskl. mva:Kr.16,-
Merke: Meraki
varsom og effektiv balsam for hår-volum. Fordel 1-2 pumper med produkt i håret fra rot til tupp, la det sitte i 2 minutter, deretter rens godt. inneholder 500ml produkt Meraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkter som er designet og utviklet i Danmark.  Serien har..
Kr.229,-
Ekskl. mva:Kr.183,-
Merke: Meraki
nydelig sminkemappe i suede geiteskinn fra Meraki. mappen har nydelig mønstret stoff på innsiden og to rom for å organisere produktene dine. lengde: 21cm høyde: 14cm bredde: 10cmMeraki er et unikt univers fylt med velvære og livsstil produkter som er designet og utviklet i Danmark.  Serien..
Kr.549,-
Ekskl. mva:Kr.439,-
Viser 1 til 12 av 35 (3 sider)