Menu
Your Cart

Smarte dingser

Dette sykkelrepareringssettet fra gentlemen`s hardware vil sikre at sykkelturen går som planlagt uten problemer som ikke kan fikses. settet inneholder alt du trenger til å fikse en ødelagt sykkel, akkurat som en profesjonell mekaniker. ..
Kr.289,-
Ekskl. mva:Kr.231,-
Ta vare på sommerminnene med en blomsterpresse! De pressede små blomstene kan dere bruke til å dekorere i fotoalbum, scrapboken, lage fine kort eller kanskje du vil lage et eget herbarium? Denne blomsterpressen måler 32x26 cm, og den er laget i kryssfiner. Presset oppnår du ved å stramme skruene. Me..
Kr.395,-
Ekskl. mva:Kr.316,-
Dette skopussesettet fra Gentlemen`s hardware er perfekt for alle menn som ønsker seg skinnende rene sko.settet inneholder svart skopuss, nøytral skopuss, to koster og en klutmed dette settet vil du garantert bli stoppet og spurt om "de nye" skoene dine!..
Kr.359,-
Ekskl. mva:Kr.287,-
"festival survival kit" fra gentlemen`s hardware er perfekt for alle som liker å være godt forberedt når de reiser på festival.settet inneholder 2 regnponchoer for når regnet øser ned, ørepropper for de konsertene lyden er lit for høy, en spork og en lommelykt med innebygd flaskeåpner-Hva mer kan du..
Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.236,-
Garden multi-tool  fra Gentlemen`s hardware er perfekt for de som liker å stelle i hagen, men ikke liker å drasse rund med for mange redskaper. I et lite redskap får du beskjæringsredskap, rot fjerner, sag, skrutrekker, flaskeåpner, ugressfjerner og en kniv. Hva annet kan du trenge!..
Kr.425,-
Ekskl. mva:Kr.340,-
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)