Menu
Your Cart

Kort og papirvarer

  My gardening handbook er en hagedagbok perfekt for alle hage-elskere der ute. Boka fra Suck UK har over 300 sider med alt fra smarte ideer til inspirasjon, hageplanlegging og veldig gode tips. Men frykt ikke,  boka har også en rekke blanke sider hvor du kan skrive alt om din ege..
Kr.379,-
Ekskl. mva:Kr.303,-
Ha et lite lager av julekort på lur med denne fine pakken med julekort fra Wrendale designs. Kortene har et herlig motiv av hagen og skogens ville dyr, samlet rundt en snømann. Inni kortet står det "Merry Christmas". Kortene er 12x12 cm store og trykket på  miljøvennlig kartong av høy k..
Kr.145,-
Ekskl. mva:Kr.116,-
Ha et lite lager av julekort på lur med denne fine pakken med julekort fra Wrendale designs. Kortene har et herlig motiv av en et juleselskap med hagen og skogens ville dyr, samlet rundt en engelsk julekake. Inni kortet står det "Merry Christmas". Kortene er 12x12 cm store og trykket på ..
Kr.145,-
Ekskl. mva:Kr.116,-
Julekort fra Wrendale designs, utenpå står det 'A Purrrfect Christmas' , inni står det   'Merry Christmas'.' Kortet er 15x15 cm stort  og trykket på kartong av høy kvalitet med litt tekstur. Gullfoliedetaljer på overflaten. Kortet kommer pakket i cellofan og med konvolutt..
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Julekort fra Wrendale designs, utenpå står det 'Snuggled together - like towo birds of a feather', inni står det  'Merry Christmas' Kortet er 15x15 cm stort  og trykket på kartong av høy kvalitet med litt tekstur. Gulldetaljer på overflaten. Kortet kommer pakket i cellofan og med k..
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Julekort fra Wrendale designs, utenpå står det 'Dear Santa... Define naughty', inni står det 'Seasons greetings'. Kortet er 15x15 cm stort  og trykket på kartong av høy kvalitet med litt tekstur. Gulldetaljer på overflaten. Kortet kommer pakket i cellofan og med konvolutt...
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Julekort fra Wrendale designs, utenpå står det 'Have a magical christmas', inni står det  'Merry Christmas' Kortet er 15x15 cm stort  og trykket på kartong av høy kvalitet med litt tekstur. Gulldetaljer på overflaten. Kortet kommer pakket i cellofan og med konvolutt...
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Julekort fra Wrendale designs, utenpå står det 'Wishing you a very merry christmas', inni står det *merry Christmas'. Kortet er 15x15 cm stort  og trykket på kartong av høy kvalitet med litt tekstur. Gulldetaljer på overflaten. Kortet kommer pakket i cellofan og med konvolutt...
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Julekort fra Wrendale designs, utenpå står det 'The magic of christmas', inni står det  'And warm wishes for the New Year.' Kortet er 15x15 cm stort  og trykket på kartong av høy kvalitet med litt tekstur. Gulldetaljer på overflaten. Kortet kommer pakket i cellofan og med konvolutt..
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)