Menu
Your Cart

Knagger i tre

Knagger i tre

Våre flotte treknagger er alle skåret og malt for hånd, slik at hver og en får sitt eget personlige uttrykk. 

her kan du samle alle dyrene i arken, bare skogens dyr, bondegårdens dyr, eller kanskje noen litt mer eksotiske?

De er malt med miljøvennlig akylmaling.

En klassisk hvit tam and fra bondens gårdsdam har funnet veien til denne kroken. Knaggen måler ca 38x67x109 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve knaggen er i bronsefarget metall.  Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi aldri for mange av! Våre sjarmerende og lekne DecoHooks..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Decohook Brunbjørn Decohook Brunbjørn
Bestselger
Den store brunbjørnen lever i de dype skogene i Nordeuropa, Nordamerika og Asia. En velkjent favoritt for den som er glad i skog, natur og ville dyr - selv om vi sjelden møter den ansikt til ansikt i de norske skogene.  Knaggen måler ca 55x60x110 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve k..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Denne elefant kroken er like sterk som en elefant og den perfekte hjelperen til å holde jakken din. Elefantens gråfarge går godt til de fleste bakgrunner og passer derfor like godt hos hvem som helst. Elefanten er en del av "afrikanske dyr fra savannen" kolleksjonen og kommer sammen med vennene: løv..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Decohook Elg Decohook Elg
Bestselger
Elgen har selvfølgelig sin egen krok, skogens konge som den er. Det staselige geviret kjennetegner elgen og vår trekrok har så klart også et flott gevir. Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi alldri for mange av! Våre sjarmerende og lekne DecoHooks er dekorert med kunstnerisk utformede..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Det grå eselet med de lange ørene er en favoritt hos mange barn. Eselet er kjent for å være både sta og trofast. Knaggen måler ca 47x55x130 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve knaggen er i bronsefarget metall.  Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi aldri for mange av! Vår..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
En dristig gaupe har lusket seg ut av den dype skogen og har funnet veien til denne kroken. Knaggen måler ca 38x67x109 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve knaggen er i bronsefarget metall.  Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi aldri for mange av! Våre sjarmerende og lekn..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Denne kroken forestiller en leken geit. Geita er et akrobatisk dyr, som er ekspert på å hoppe og klatre. Knaggen måler ca 140x71x47 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve knaggen er i bronsefarget metall.  Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi aldri for mange av! Våre sjarmer..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Selv om giraffer vanlig vis er svært høye er ikke dette et problem når du kan henge kroken akkurat så høyt du vil. dette gjør kroken perfekt både for høye og lave, store eller små. Giraffen er en del av "afrikanske dyr fra savannen" kolleksjonen og kommer til nettbutikken sammen med løven, zebraen o..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Husdyrene fortjener også å få sin egen serie med knagger! Bondegårdsdyr er populære på barnerommet, men heng den gjerne også i gangen eller på kjøkkenet.  Denne rosa grisen er både søt og praktisk!   Knaggen måler ca 75 x 60 x 115 mm. Selve dyrehodet er håndskåret i tre. Knaggen er..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
En stolt hane med rød kam! Knaggen måler ca 49x51x135 mm. Det utskårne hodet er i tre, mens selve knaggen er i bronsefarget metall.  Klesknagger og kroker til å henge på veggen får vi aldri for mange av! Våre sjarmerende og lekne DecoHooks er dekorert med kunstnerisk utformede dyrehoder skåre..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Decohook Hare Decohook Hare
Bestselger Utsolgt
Denne hare-kroken kommer til å dekorere vakkert uansett hvor du henger den opp. Kanskje noen tror det er en kanin - og det får de gjerne tro. Søt er den uansett. Men haren har lengre ører enn kaninen, og er svart på toppen av ørene. Og det er den som lever i skogene våre.  Knaggen måler ca 4..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
En arabisk fullblods med vakkert hvitt bles. Perfekt knagg for hestejenta - eller som en del lav en serie med gårdsdyr.  Knaggen måler ca 35 x 60 x 130 mm. Selve dyrehodet er håndskåret i tre. Knaggen er i bronsefarget metall.    Klesknagger og kroker til å henge på vegg..
Kr.245,-
Ekskl. mva:Kr.196,-
Viser 1 til 12 av 25 (3 sider)