Menu
Your Cart

HugRug Nature 17 65x85 cm dørmatte

HugRug Nature 17 65x85 cm dørmatte
HugRug Nature 17 65x85 cm dørmatte
Kr.490,-
Ekskl. mva: Kr.392,-
  • Tilgjengelighet: 2
  • Modell: 106349
  • Vekt: 2.00kg
  • Dimensjoner: 65.00cm x 85.00cm x 1.00cm

Nature 17 har frøstander av allium i gul, beige og blåtoner på en grå bakgrunn som motiv. 

Mattene er 65 x 85 cm store.

HugRug-mattene er like fine innenfor kjøkkendøra som hoveddøra. Disse bomullsmattene er skapt for oss med grønne fingre og skitne støvler, slik at vi kan holde hagejorda utenfor huset og ikke inni.

Hug Rug - mattene er laget med målsetting om å være verdens mest miljøvennlige barriere-matte. De er designet for å ha et lett miljø-fotavtrykk for å beskytte verden vi lever i - samtidig som de er konstruert for å holde skitne fotavtrykk  ute av hjemmene vi lever i.  Overflaten på matta består av resirkulert bomull (opptil 90%)  kombinert med høyabsorbent mikrofiber (ca 10%). mellomskiktet består av resirkulert plast fra drikkeflasker og flaskekorker, mens bunnskiktet som gjør at matta ligger stødig på gulvet og ikke glir, består av resirkulert gummi og plast. Når matta er oppbrukt kan den igjen resirkuleres. 

Mattene er laget med delvis resirkulert materiale, og fanger opp opptil 95% av skitt og støv. HugRug produseres med resirkulert bomull som kombineres med en ny avansert mikrofiber som gjør at matten svært effektivt trekker til seg skitt og støvmolekyler. Bomullen gir dem en høy oppsugingsevne for fuktighet.  De er resirkulerbare og best av alt - de kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader - slik at de har en lang levetid i bruk - og for hver vask blir absorpsjonsevnene til matta bedre.

 

Vaskeanvisning: Børst/rist av løs skitt før matten puttes i vaskemaskin. vaskes på 30 grader. Putt gjerne matten i et putetrekk før vask. Benytt IKKE skyllemiddel, det vil redusere absorpsjonsevnen til tekstilmatten. Tørkes liggende flatt eller henges på snor. Om ønsket, kan den kjøres 10 minutter i tørketrommel på lav temperatur for  å "fluffes opp" - men dette er ikke nødvendig. 

Mattene produseres i Storbritannia. 

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.