Menu
Your Cart

Herreavdelingen

Dette sykkelrepareringssettet fra gentlemen`s hardware vil sikre at sykkelturen går som planlagt uten problemer som ikke kan fikses.  settet inneholder alt du trenger til å fikse en ødelagt sykkel, akkurat som en profesjonell mekaniker.   ..
Kr.289,-
Ekskl. mva:Kr.231,-
Dette skopussesettet fra Gentlemen`s hardware er perfekt for alle menn som ønsker seg skinnende rene sko.settet inneholder svart skopuss, nøytral skopuss, to koster og en klutmed dette settet vil du garantert bli stoppet og spurt om "de nye" skoene dine!..
Kr.359,-
Ekskl. mva:Kr.287,-
Garden multi-tool  fra Gentlemen`s hardware er perfekt for de som liker å stelle i hagen, men ikke liker å drasse rund med for mange redskaper. I et lite redskap får du beskjæringsredskap, rot fjerner, sag, skrutrekker, flaskeåpner, ugressfjerner og en kniv. Hva annet kan du trenge!..
Kr.425,-
Ekskl. mva:Kr.340,-
Flott sett for å holde hendene vell stelte.  Settet inneholder en hydrerende håndkrem i lukten oak moss og er veganer vennlig. I tillegg til en multi-tool neglklipper med både kniv, fil, saks og en tradisjonell neglklipper...
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Flott manikyr sett i fire deler til "true gents".Settet inneholder neglklipper, pinsett, neglsaks og neglfil i stål...
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Merke: Meraki
soul, creativity & love  fra meraki men kommer barber olje til menn. Oljen er beroligende og næringsrik, til både får og etter barbering. inneholder 30ml med produkt ..
Kr.229,-
Ekskl. mva:Kr.183,-
Merke: Meraki
the essence of soul, creativity & love  Fra meraki men kommer en barberkost med hår av polypropylen og skaft av asketre. perfekt for å spre produkt jevnt utover huden. ..
Kr.299,-
Ekskl. mva:Kr.239,-
Merke: Meraki
soul, creativity & love fra meraki men kommer barbersåpe til menn. såpen er sensitiv, tilfører fuktighet og gir en behagelig barbering. inneholder 70g med produkt ..
Kr.139,-
Ekskl. mva:Kr.111,-
Dette settet er perfekt for alle businessmenn på reise eller en hver som liker å holde seg stilig selv utenbys. settet inneholder både svart og nøytral polish i tillegg til en liten kost og en klut. ..
Kr.200,-
Ekskl. mva:Kr.160,-
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)