Menu
Your Cart

National Trust serien fra Burgon and Ball

Denne serien med redskaper er kommet i stand som et samarbeid mellom to av Storbritannias mest kjente hagenavn. National Trust er en forening som tar vare på noen av Storbritannias mest ikoniske hager, mens Burgon & Ball har røtter helt tilbake til 1730. De produserer fortsatt hageredskaper som er laget for å overgå brukernes forventninger til kvalitet.

National Trust - serien av redskaper lages med tradisjonelle produksjonsteknikker som ikke brukes å så stor utstrekning i dag. Redskapene laget i høy-karbon stål kombinerer høy kvalitet og prestasjon med en lekker estetikk som bringer tankene til gamle dagers hageredskaper. Redskapene har håndtak og skaft i FSC-sertifisert ask som har fått en fin varm patinering. Karbonstålet er overflatebehandlet med bronsefarget teksturert lakk, for beskyttelse mot rust. 

Fine detaljer i messing gir godfølelsen når man bruker redskapene, og gjør dem også til vakre redskaper å gi bort i gave. 

Merke: Burgon & Ball
For å komme til mot ugress som har etablert seg i belegningen kreves det skikkelig redskap. Denne kniven er smal nok til å komme ned i fugene. Den er skarp på to sider, i tillegg til å ha en krok, slik at du kommer til i alle kriker og kroker og får tatt ugresset ved rota. Bredde 6 cm, total len..
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Merke: Burgon & Ball
Spesialsaks for formklipping, med en-hånds grep får du full kontroll over hva som klippes. Saksen er smidd i Sheffield i England på tradisjonelt vis, slik Burgon & Ball har laget sakser til saueklipping og formklipping siden 1732. Saksa er i høykarbonstål, er skarp og lett å skjerpe, slik at du ..
Kr.495,-
Ekskl. mva:Kr.396,-
Merke: Burgon & Ball
Solid greip med D-formet håndtak. Greipet er i karbonstål, og har håndgrep og skaft i ask. Innfestinger i håndtak og skaft har dobbel nagling for ekstra slitestyrke. Tindene og tindehodet er helsmidd (solid forged) i høykarbon-stål, noe som gir maksimal styrke. Bredde 18 cm, total lengde 100 cm..
Kr.580,-
Ekskl. mva:Kr.464,-
Merke: Burgon & Ball
Grensaks i gammel stil av kraftig kvalitet. Bladet er stanset (drop forged) i høy-karbon stål for å gjøre det skarpt, holdbart og sterkt. Saksa har sideskjær for presise og rene kutt. Dempere i gummi. Saksa kutter greiner med diameter opp til 25 mm. Håbndtak i FSC-sertifisert ask med vakker patineri..
Kr.580,-
Ekskl. mva:Kr.464,-
Merke: Burgon & Ball
Håndgaffel i karbonstål, med skjerpede tinder som gjør det enklere og raskere å kultivere jorda. Bredde 8 cm, total lengde 29 cm Håndtak i FSC sertifisert ask. Innfesting i solid messing med inngravert logo Redskapene i National trust - serien er laget i høykvalitets karbonstål, overflatebeh..
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Merke: Burgon & Ball
Håndgaffel med flere runde, smale tinder, og glir lettere i jorda. Anbefales fremfor vanlig håndgaffel der jorda er tung og kompakt. Bredde 7,5cm, total lengde 31 cm Håndtak i FSC sertifisert ask. Innfesting i solid messing med inngravert logo Redskapene i National trust - serien er laget i ..
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Merke: Burgon & Ball
Klassisk fin håndspade i høykarbonstål. Kantene og spissen er skjerpet, slik at det blir lettere å grave og plante. Bredde 7 cm, total lengde 30 cm Håndtak i FSC sertifisert ask. Innfesting i solid messing med inngravert logo Redskapene i National trust - serien er laget i høykvalitets karbo..
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Merke: Burgon & Ball
Hekksaks med klassisk utseende, og i solid kvalitet. Bladene i høykarbonstål gjør at saksa har lang holdbarhet og holder seg skarp lenge, slik at det blir rene kutt og bra plantehelse. Dempere i gummi avlaster trykket på håndleddene. Innfestinger i stål. Lengde på bladet 18 cm, total lengde 55 c..
Kr.420,-
Ekskl. mva:Kr.336,-
Merke: Burgon & Ball
Kultivatoren har spisse, skarpe tinder som gjør det enkelt å bryte opp og få luft inn i jordoverflaten, og løsne opp slik at du lett kan luke vekk ugress med grunt rotsystem. Bredde på hodet 6 cm, total lengde 29 cm   Håndtak i FSC sertifisert ask. Innfesting i solid messing med inngrav..
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Merke: Burgon & Ball
Kjekk og solid foldekniv med blad i rustfritt stål. Solide nagler i messing. Håndtaket er i vakkert patinert fsc-sertifisert ask. Denne kniven har du glede av i mange år. Lengde på bladet 7 cm, total lengde 18 cm Leveres i fin gaveeske..
Kr.215,-
Ekskl. mva:Kr.172,-
Merke: Burgon & Ball
En spiss plantepinne i høykarbon-stål, lar deg kjapt og enkelt stikke hull når du skal plante ut småplanter, prikle eller plante små blomsterløk. Bredde på håndtak 12 cm, total lengde 27 cm. Håndtak i FSC sertifisert ask. Innfesting i solid messing med inngravert logo Redskapene i National t..
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Merke: Burgon & Ball
Beskjæringssaks i rustfritt stål med klassiske fine trehåndtak i patinert ask. Saksa har sideskjær, som gjør at den skjærer presise og rene kutt. Saksa er stanset (drop forged) for ekstra skarphet. Helt stål i saksa gir ekstra styrke. Håndtakene i tre er naglet med solide messingnagler. Total le..
Kr.330,-
Ekskl. mva:Kr.264,-
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)