Menu
Your Cart

Møbler og hengekøyer

Adirondack-stolen forbinder vi med landsens liv på Østkysten i USA og i Canada. Brede armlener med plass for tekoppen eller vinglasset gjør den perfekt for en avslappet stund enten det er på hytta, ved sjøen eller på terrassen hjemme. Vår stol er bygget etter klassisk modell fra tidlig 1900-tall. St..
Kr.2.790,-
Ekskl. mva:Kr.2.232,-
Adirondack stol med fotskammel Adirondack stol med fotskammel
-13 % Utsolgt
Kjøp stol og skammel sammen, og spar penger! Pakken inneholder vår klassiske adirondack-stol med tilhørende ottoman. begge deler leveres umontert, men med forborede hull og alle skruer samt lim og plugger medfølgende.Adirondack-stolen forbinder vi med landsens liv på Østkysten i USA og i Canada..
Kr.3.200,- Kr.3.680,-
Ekskl. mva:Kr.2.560,-
Merke: Cacoon
Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt. Bonsai er mini-utgaven, perfekt til barna - det er god plass for et bar barn sammen inni den. Heng den på barnerommet, fra et huskestativ ute, eller ta den med på tur - uansett vil de elske både den og deg!  Heng..
Kr.2.590,-
Ekskl. mva:Kr.2.072,-
Merke: Cacoon
Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt.Den doble Cacoonen har en diameter på 1,8m, og har plass til to voksne. Kjenner du noen du vil dele en cacoon med? I denne doble kan dere strekke dere ut, eller ligge tett omslynget, eller bare slenge seg ned for en midda..
Kr.4.990,-
Ekskl. mva:Kr.3.992,-
Merke: Cacoon
Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt. Cacoon enkel har en diameter på 1,5 meter, og passer perfekt til en voksen som vil slippe vekk fra hverdagen et øyeblikk - eller et par unger . Heng den inne eller ute. Den er enkel å henge opp bare du har en solid nok g..
Kr.3.790,-
Ekskl. mva:Kr.3.032,-
Fotskammel som passer til våre klassiske Adirondack-stoler. Ottomanen er laget i 100% Western red cedar. Leveres umontert, komplett byggesett med preborede hull for montering.Mål: 51 x 52 x 30 cm..
Kr.890,-
Ekskl. mva:Kr.712,-
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)