Menu
Your Cart

Møbler og hengekøyer

Merke: Cacoon
Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt. Bonsai er mini-utgaven, perfekt til barna - det er god plass for et bar barn sammen inni den. Heng den på barnerommet, fra et huskestativ ute, eller ta den med på tur - uansett vil de elske både den og deg!  Heng..
Kr.2.590,-
Ekskl. mva:Kr.2.072,-
Merke: Cacoon
Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt.Den doble Cacoonen har en diameter på 1,8m, og har plass til to voksne. Kjenner du noen du vil dele en cacoon med? I denne doble kan dere strekke dere ut, eller ligge tett omslynget, eller bare slenge seg ned for en midda..
Kr.4.990,-
Ekskl. mva:Kr.3.992,-
Merke: Cacoon
Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt. Cacoon enkel har en diameter på 1,5 meter, og passer perfekt til en voksen som vil slippe vekk fra hverdagen et øyeblikk - eller et par unger . Heng den inne eller ute. Den er enkel å henge opp bare du har en solid nok g..
Kr.3.790,-
Ekskl. mva:Kr.3.032,-
Fotskammel som passer til våre klassiske Adirondack-stoler. Ottomanen er laget i 100% Western red cedar. Leveres umontert, komplett byggesett med preborede hull for montering.Mål: 51 x 52 x 30 cm..
Kr.890,-
Ekskl. mva:Kr.712,-
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)