Menu
Your Cart

Hageutstyr

BB Epleplukker
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Denne epleplukkeren fra Burgon & Ball kan festes på toppen av et kosteskaft. I metall med pigger på ene siden for å løsne eplene, slik at de detter ned og lander mykt på en skumpute i bunnen av plukkeren.  Slik når du opp til frukten i toppen av treet uten å balansere på en stige eller k..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Enten du samler frø fra egen hage, eller har frøposer du har kjøpt og ikke brukt opp, så er det kjekt å ha en boks å oppbevare dem i.  Denne herlige firkantede metallboksen fra Wrendale har et flott motiv av en liten mus balanserende i noen fine prestekrager, og vil se super ut blant hageuts..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Frøposer, 12 stk
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Pakke med 12 praktiske konvolutter til å høste og lagre frø. Konvoluttene har plass til å notere type frø, dato for innsamling, og andre nyttige notater..
Kr.75,-
Ekskl. mva:Kr.60,-
Merke: Sophie Conran
Stor spole med tvunnet bomullstråd i rød og hvit - ca 200 meter snøre på spolen. ..
Kr.85,-
Ekskl. mva:Kr.68,-
Merke: Esschert
Klassiker på lager igjen! Denne fine krukketrillen er laget i støpejern som er malt og lakkert.   Det er en god ide å få krukkene opp fra gulvet så hindrer du kondens dersom det er inne, og merker på terrassegulvet.  Pottetrilla har en diameter på 29,5 cm og tåler maks vekt 90 kil..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
Merke: Sophie Conran
Denne vakre, enkle kurven er nå en fast plass for mine favorittredskaper i hagen – ha saksen, håndspaden og lukejernet klart til å ta med ut i hagen, rett ved kjøkkendøra. Kurven er også fin til å ta med bestikk og tilbehør når det er tid for grilling. Hver kurv er håndlaget og bearbeidet for å få d..
Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.304,-
Myggspiraler i boks Myggspiraler i boks
Bestselger
Merke: Esschert
Dekorativ boks til myggspiralene! Pakke med ti myggspiraler. Myggspiralene inneholder citronella-olje som holder myggen unna. Kommer i en smart metallboks som du bruker når du tenner på myggspiralen. Ta ut en myggspiral, og tenn på i ytterenden. La det brenne noen sekunder, før du blåser ut. La myg..
Kr.79,-
Ekskl. mva:Kr.63,-
Merke: Sophie Conran
Klassisk klokke fra viktoriatiden med en moderne vri. Denne nettingklokken holder harer, fugler, katter, høner og rådyr unna sarte småplanter og gir samtidig en flott arkitektonisk effekt i kjøkkenhage og staudebed. Solide bein i ståltråd stikkes ned i bakken, så klokken står godt på plass. De er hå..
Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.304,-
Plantepinne i dreiet eik
Bestselger
Denne plantepinnen er dreiet i heltre eik. En plantepinne, eller dibber, gjør det lettere å plante om og å plante ut småplanter i hagen. Merkene på pinnen gjør det enkelt å så frø, sette små løker eller plante i riktig dybde. Bruk den i steden for fingrene, så kan du gå uten hansker på neste hagefes..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Plantestøtte blomsterert Plantestøtte blomsterert
Bestselger
Merke: ELD Garden
Lekkert og praktisk klatrestativ for blomsterertene eller sukkerertene. Stativet er i råjern med rusten fin patina. Seks armer med knopper i toppen som lett lar seg bøye slik du vil, så blir det som en blomstrende skulptur i krukken eller bedet. Høyde 110 cm...
Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.236,-
Plantestøtteringer
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Praktiske plantestøtteringer i galvanisert stål, gjør det enkelt og raskt å binde planter til støttestolper og espalierer. Bare åpne den fleksible metallringen, ta den rundt planten og støtten, og klemlett sammen. Kan brukes flere ganger. Pakken inneholder 24 stk galvaniserte plantestøtteringer i me..
Kr.65,-
Ekskl. mva:Kr.52,-
Merke: Burgon & Ball
Praktisk plantelinjal i bøk. Linjalen har huller slik at du kan så med jevn planteavstand. Målestokk med både metriske og britiske måleenheter. Lengde 30 cm...
Kr.170,-
Ekskl. mva:Kr.136,-
Viser 1 til 12 av 20 (2 sider)