Menu
Your Cart

Hageutstyr

BB Epleplukker
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Denne epleplukkeren fra Burgon & Ball kan festes på toppen av et kosteskaft. I metall med pigger på ene siden for å løsne eplene, slik at de detter ned og lander mykt på en skumpute i bunnen av plukkeren.  Slik når du opp til frukten i toppen av treet uten å balansere på en stige eller k..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
3 i 1! Dette smarte redskapet var helt nytt for meg da jeg først så det - men du så praktisk! Dette er nesten som en swiss-army-knife for når man skal så og plante. I den ene enden har du priklepinne, for de små hullene, i den andre enden en plantepinne/dibber med målelinjer for når du trenger størr..
Kr.159,-
Ekskl. mva:Kr.127,-
Før frukten kan bli deilig juice, må den deles opp og knuses for å få ut mest mulig saft. Denne fruktmoseren er superenkel å bruke. Kniver og moseblader er i rustfritt stål. På siden er det et solid sveivehjul og håndtak i støpejern, som gir nok kraft til mosingen til at også barna gjerne kan være m..
Kr.4.000,-
Ekskl. mva:Kr.3.200,-
Epleplukker
Bestselger
Vi har prøvd ut flere varianter av epleplukkere her i nettbutikken - men nå har jeg funnet min favoritt! Jeg har arvet en nesten identisk etter min bestefar, så dette er en velprøvd modell. Epleplukkeren festes på et kosteskaft, så når du opp til de fineste eplene i toppen av treet. Når du har fått ..
Kr.199,-
Ekskl. mva:Kr.159,-
Lag egen deilig eplejuice med vår solide og klassiske eplepresse. Laget i solid støpegods, med rustfritt stål i håndtak og bøk i selve pressekaret. Bruk den med en med et sileklede eller sile juicen i etterkant. Eplepressen rommer ca 11 kilo most frukt. Et par mennesker produserer enkelt opptil 13 l..
Kr.4.200,-
Ekskl. mva:Kr.3.360,-
Merke: Burgon & Ball
6 solide merkepinner i tre med malt topp, synes godt i bedet. Kommer med en liten blyant i en fin gaveeske. Hver merkepinne er 16.5cm lang  og 2.5cm bred, og er produsert i fsc-sertifisert hardtre. ..
Kr.125,-
Ekskl. mva:Kr.100,-
Frøposer, 12 stk
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Pakke med 12 praktiske konvolutter til å høste og lagre frø. Konvoluttene har plass til å notere type frø, dato for innsamling, og andre nyttige notater..
Kr.75,-
Ekskl. mva:Kr.60,-
Merke: Sophie Conran
Stor spole med tvunnet bomullstråd i rød og hvit - ca 200 meter snøre på spolen. ..
Kr.85,-
Ekskl. mva:Kr.68,-
Merke: Esschert
Klassiker på lager igjen! Denne fine krukketrillen er laget i støpejern som er malt og lakkert. Det er en god ide å få krukkene opp fra gulvet så hindrer du kondens dersom det er inne, og merker på terrassegulvet.  Pottetrilla har en diameter på 29,5 cm og tåler maks vekt 90 kilo. Tre hjul.Dett..
Kr.190,-
Ekskl. mva:Kr.152,-
Merke: Sophie Conran
Denne vakre, enkle kurven er nå en fast plass for mine favorittredskaper i hagen – ha saksen, håndspaden og lukejernet klart til å ta med ut i hagen, rett ved kjøkkendøra. Kurven er også fin til å ta med bestikk og tilbehør når det er tid for grilling. Hver kurv er håndlaget og bearbeidet for å få d..
Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.304,-
Myggspiraler i boks Myggspiraler i boks
Bestselger Utsolgt
Merke: Esschert
Dekorativ boks til myggspiralene! Pakke med ti myggspiraler. Myggspiralene inneholder citronella-olje som holder myggen unna. Kommer i en smart metallboks som du bruker når du tenner på myggspiralen. Ta ut en myggspiral, og tenn på i ytterenden. La det brenne noen sekunder, før du blåser ut. La myg..
Kr.79,-
Ekskl. mva:Kr.63,-
Merke: Sophie Conran
Klassisk klokke fra viktoriatiden med en moderne vri. Denne nettingklokken holder harer, fugler, katter, høner og rådyr unna sarte småplanter og gir samtidig en flott arkitektonisk effekt i kjøkkenhage og staudebed. Solide bein i ståltråd stikkes ned i bakken, så klokken står godt på plass. De er hå..
Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.304,-
Viser 1 til 12 av 28 (3 sider)