Menu
Your Cart

Redskaper langt skaft

Merke: Burgon & Ball
Denne raken er utviklet i samarbeid med sjefsgartneren hos RHS; og er en mellomting mellom en rake og en kultivator. Redskapet renser overflaten og lager samtidig et luftig overflatelag i jorda. Det smale rakehodet gjør den perfekt for å komme til mellom planterenner og innimellom i staudebedet. De ..
Kr.500,-
Ekskl. mva:Kr.400,-
Merke: Burgon & Ball
Bedgreipet er ideelt for oss damene, og for å komme til der plassen er trang. Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slitesterkt under press. Tindene i rustfritt stål er herdet og..
Kr.665,-
Ekskl. mva:Kr.532,-
Merke: Burgon & Ball
Bedspaden er ideell for oss damene, og for å komme til der plassen er trang. Den er litt kortere og litt smalere enn den vanlige spaden. Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slite..
Kr.665,-
Ekskl. mva:Kr.532,-
Merke: Burgon & Ball
Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slitesterkt under press. Tindene er spisset og glir lett i jorden Total lengde 111 cm, bredde 18 cm..
Kr.760,-
Ekskl. mva:Kr.608,-
BB kantstikker rustfritt stål
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Halvmåne-formet kantstikker Burgon & Balls unike halvmåneformede plenkanter med sagtanning glir lett gjennom marken når du stikker bedkantene. Den har et langt og godt håndtak så du slipper å bøye deg. Solid og ekstra raus T-formet håndtak gjør den god å holde i med begge hender. Det rustfrie..
Kr.500,-
Ekskl. mva:Kr.400,-
Merke: Burgon & Ball
En rive med fjærende runde tinder, perfekt til å fjerne mose og få luft ned til gressets røtter. Riven har et langt lett skaft i FSC-sertifisert ask. Hode og tinder er i rustfritt stål, og har en tverrligger som fordeler trykket og hindrer tindene i å vri seg. Bredde på raken 44 cm, total lengde 166..
Kr.740,-
Ekskl. mva:Kr.592,-
Merke: Burgon & Ball
Smalt greip for å løsne jord rundt plantenes røtter Dette greipet er formgitt for å gjøre det enkelt å løsne og lufte jorden rundt planterøtter. Dette vil gi mange planter, busker og mindre trær bedre levekår - men spesielt roser har stor nytte av dette. Luft jorda vår og høst for å sikre bedr..
Kr.660,-
Ekskl. mva:Kr.528,-
Merke: Burgon & Ball
Den smale lange spaden fra Burgon & Ball ble raskt min favoritt da jeg tok den i bruk! Med denne spaden er det lett å komme til for å lage plantehull der det er trangt om plassen. Den smale spaden er også enklere å spa med der jorda er tung og kompakt, noe som har gjort den til min allround spad..
Kr.780,-
Ekskl. mva:Kr.624,-
Merke: Burgon & Ball
Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slitesterkt under press. Spaden er slipt i kanten og glir lett i jorden. Total lengde 111 cm, bredde på spaden 18 cm. Burgon & Balls redskaper er ..
Kr.760,-
Ekskl. mva:Kr.608,-
Merke: Burgon & Ball
Japansk hakke med langt skaft. perfekt lukeverktøy for deg som ikke klarer å komme ned på kne. Trekk den mot deg gjennom jorda, så kutter det skarpe hodet effektivt ugresset av og det er bare å rake det bort etterpå.Total lengde: 165 cm.På grunn av lengden inkluderer prisen 150 kr i frakttillegg. Ve..
Kr.500,-
Ekskl. mva:Kr.400,-
Merke: Burgon & Ball
Utviklet av Burgon & Ball sammen med gartnere fra RHS for å få en best mulig utforming av løkplanteren. Bladet er vinklet, slik at det lettere glir ned i jorda. Røøret er skråskjært slik at jordpluggen lettere glir ut. Solid T-formet håndtak i FSC-sertifisert ask. Rustfritt stål i ..
Kr.580,-
Ekskl. mva:Kr.464,-
Merke: Burgon & Ball
Solid greip med D-formet håndtak. Greipet er i karbonstål, og har håndgrep og skaft i ask. Innfestinger i håndtak og skaft har dobbel nagling for ekstra slitestyrke. Tindene og tindehodet er helsmidd (solid forged) i høykarbon-stål, noe som gir maksimal styrke. Bredde 18 cm, total lengde 100 cm..
Kr.580,-
Ekskl. mva:Kr.464,-
Viser 1 til 12 av 14 (2 sider)