Menu
Your Cart

Hageredskaper

Hageredskaper


I Gros hage har et rikt utvalg av hageredskaper i hovedsak fra anerkjente Burgon & Ball, som har produsert redskaper siden 1730. Deres serie redskaper i rustfritt stål er anerkjent av RHS (Royal Horticultural Society) og de kommer med livstidsgaranti mot produksjonsfeil. Alle RHS-anerkjente beskjæringssakser har 10 års garanti. 

I tillegg til den rustfrie serien, har vi også solide redskaper i karbonstål og vakre gaveesker med designer-redskaper - et utvalg for enhver jobb i hagen og en hver anledning, men alltid med fokus på god kvalitet. 


Merke: Burgon & Ball
Et unikt redskap som kombinerer de to mest populære måtene å høste asparges: Sagtannet blad som sager gjennom stengelen under jordoverflaten eller Skarp tupp som knekker stengelen - også dette rett under jordoverflaten Kniven er smidd av høykarbonstål for varig skarphet. Håndtaket er i ..
Kr.220,-
Ekskl. mva:Kr.176,-
Merke: Burgon & Ball
Denne raken er utviklet i samarbeid med sjefsgartneren hos RHS; og er en mellomting mellom en rake og en kultivator. Redskapet renser overflaten og lager samtidig et luftig overflatelag i jorda. Det smale rakehodet gjør den perfekt for å komme til mellom planterenner og innimellom i staudebedet. De ..
Kr.500,-
Ekskl. mva:Kr.400,-
Merke: Burgon & Ball
Bedgreipet er ideelt for oss damene, og for å komme til der plassen er trang. Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slitesterkt under press. Tindene i rustfritt stål er herdet og..
Kr.665,-
Ekskl. mva:Kr.532,-
Merke: Burgon & Ball
Bedspaden er ideell for oss damene, og for å komme til der plassen er trang. Den er litt kortere og litt smalere enn den vanlige spaden. Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slite..
Kr.665,-
Ekskl. mva:Kr.532,-
Merke: Burgon & Ball
Komfortabelt vidt Y-grep. Håndtaket er i solid ask, naglet på to steder for maksimal holdbarhet. Naglet og strappet ekstra langt feste gjør håndtaket slitesterkt under press. Tindene er spisset og glir lett i jorden Total lengde 111 cm, bredde 18 cm..
Kr.760,-
Ekskl. mva:Kr.608,-
Merke: Burgon & Ball
Herdet og temperert stål gjør denne plantegaffelen sterk nok til å tåle tøffe kultiveringsjobber. Vinkelen på redskapet er formet for å være optimalt ergonomisk når man arbeider. Bredde 8 cm, total lengde på redskapet er 29 cm. Alle håndredskapene fra Burgon & Ball har håndtak FSC-sertifisert ha..
Kr.200,-
Ekskl. mva:Kr.160,-
Merke: Burgon & Ball
Runde tinder i rustfritt stål glir lettere gjennom jorda enn flate, og er ypperlige å bruke der jorda er tett og kompakt, som for eksempel på leirjord. Vinkelen på håndtaket er formet for å være ergonomisk godt å arbeide med. Total lengde 29 cm, bredde 7,5 cm. Håndredskap med håndtak i fsc-har..
Kr.200,-
Ekskl. mva:Kr.160,-
Merke: Burgon & Ball
Et svært fleksibelt redskap – både til å luke og til hakking av jorda. Bredde 10 cm og total lengde 25 cm...
Kr.200,-
Ekskl. mva:Kr.160,-
BB Håndrake
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Fjern vissent løv og rask fra steder du ikke kommer til med den store løvraken, så har ikke sneglene noe sted å gjemme seg. Flate tinder på raken gjør at løv og rask samles fremfor å bli spiddet på tindene. Ypperlig til bruk innimellom stauder og under buskas. Bredde på det bredeste: 14 cm ..
Kr.200,-
Ekskl. mva:Kr.160,-
BB Håndspade
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Vid og dyp slik at du får med deg masse i hvert spatak. Total lengde 29 cm Plantespaden fra Burgon & Ball er laget i rustfritt stål med håndtak av hardtre, slik at den holder seg fin år etter år. Den er velbalansert og ergonomisk utformet slik at den er god å bruke. Alle Burgon & Balls håndr..
Kr.200,-
Ekskl. mva:Kr.160,-
BB kantstikker rustfritt stål
Bestselger
Merke: Burgon & Ball
Halvmåne-formet kantstikker Burgon & Balls unike halvmåneformede plenkanter med sagtanning glir lett gjennom marken når du stikker bedkantene. Den har et langt og godt håndtak så du slipper å bøye deg. Solid og ekstra raus T-formet håndtak gjør den god å holde i med begge hender. Det rustfrie..
Kr.500,-
Ekskl. mva:Kr.400,-
Merke: Burgon & Ball
Ingen slår dette redskapet når du skal fylle pottene med jord fra en sekk - uten å søle. Dyp skål og med perfekt størrelse for alle foruten de aller minste blomsterpottene. Den dype skålen/ de høye kantene gjør at jorda holder seg i skuffen til den er trygt dandert der den skal være - og ikke alle a..
Kr.230,-
Ekskl. mva:Kr.184,-
Viser 1 til 12 av 104 (9 sider)