Menu
Your Cart

Lys og varme

Merke: Affari
Søte stearinlys på størrelse med vanlige hønseegg. Gule inni, så det ser ut som det er gul plomme i egget!Den minste størrelsen på bildet. Pris pr stk. ..
Kr.19,-
Ekskl. mva:Kr.15,-
Merke: ELD Garden
Skap stemning i hagen med våre vakre fakkelholdere. De passer til en vanlig fakkelboks, eller bruk et kubbelys. Disse fakkelholderene er et vakkert innslag i hagen også i dagslys!  Fakkelholderen er i jern og har en rusten overflate.  Høyde ca 120 cm.   ..
Kr.485,-
Ekskl. mva:Kr.388,-
Denne rustikk støpejern fakkelholder vil gjøre gjestene dine til å føle seg velkommen. Lokket beskytter fakkelflammen fra vinden og fra å tippe over. Mønsteret i lokket lager en vakker effekt når flammen er tent og treffer midten. holderen passer til fakler med opptil 100mm diameter.  større..
Kr.240,-
Ekskl. mva:Kr.192,-
Merke: Affari
Flott fakkelholder i metall. Sort og stilren, men bringer det lille ekstra med blomster-detaljen på holderen.  Plass til en vanlig størrelse fakkelboks. Også fin å bruke med en blomst eller en eføy i!  Settes opp ved å stikke i bakken.  Høyde ca 120 cm     ..
Kr.255,-
Ekskl. mva:Kr.204,-
Flytelys til utebruk
Bestselger Utsolgt
Merke: Affari
Grove store flytelys, fine å pynte opp i dammen eller et stort fuglebad. Diameter 12 cm. Brennetid opptil 10 timer. Kun til utendørs bruk! ..
Kr.39,-
Ekskl. mva:Kr.31,-
Grillrist til bålfat 60 cm
Bestselger Utsolgt
Merke: Esschert
Grillrist i metall, som passer til vårt bålfat. Diameter 62 cm..
Kr.180,-
Ekskl. mva:Kr.144,-
Merke: Esschert
Kjekt grillspyd med snurr i enden, slik at du kan putte pølsene inni snurren, isteden for å stikke hulli dem med spyd. Morsomt og praktisk! Spyd i rustfritt stål, håndtak i tre. Dimensjoner: Ca 45 cm langt..
Kr.39,-
Ekskl. mva:Kr.31,-
Merke: Esschert
Kjempefin kongle i støpejern med plass til et telys inni. Gir stemningsfullt lys.Dimensjoner: Høyde 13,5 cm, diameter ca 9cm..
Kr.119,-
Ekskl. mva:Kr.95,-
Merke: Esschert
Kjempefin kongle i støpejern med plass til et telys inni. Gir stemningsfullt lys.Dimensjoner: Høyde 19 cm, diameter ca 13,5 cm..
Kr.269,-
Ekskl. mva:Kr.215,-
Merke: ELD Garden
Så vakker lysestake/ lyslykt  til balkongen, hagen eller innendørs. Skrus enkelt fast i vegg eller en stolpe.  Husk å ta inn glasset om vinteren slik at glasset er temperert når du tenner lys dersom det er veldig kaldt ute. Ekstra glass fåes kjøpt separat.  Stativ i malt råje..
Kr.349,-
Ekskl. mva:Kr.279,-
Merke: ELD Garden
Så vakker lysestake/ lyslykt  til hagen. Heng den enkelt opp i epletreet eller over en bjelke, der du vil skape litt stemning.  Husk å ta inn glasset om vinteren slik at glasset er temperert når du tenner lys dersom det er veldig kaldt ute. Ekstra glass fåes kjøpt separat.  S..
Kr.349,-
Ekskl. mva:Kr.279,-
Viser 1 til 12 av 18 (2 sider)