Menu
Your Cart

Biekasse urban

Biekasse urban
Bestselger Utsolgt
Biekasse urban
Kr.335,-
Ekskl. mva: Kr.268,-
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Modell: 104454
  • Vekt: 1.50kg
  • Dimensjoner: 16.00cm x 16.00cm x 15.50cm
Urban-serien er en samling med moderne elementer som gir muligheten for habitat for ville dyr i urbane områder. Designet er minimalistisk og funksjonelt. 

Med Biekasse Urban gir du ville bier og andre insekter et husvære tilpasset deres liv. De utvalgte rørene og hullene har optimal størrelse for solitære bier, men også andre insekter kan velge å søke tilflukt og overvintre i kassen. 

Du behøver ikke være redd for å bli stukket av biene! Denne biekassen er det bare de solitære villbiene som vil benytte seg av. Disse biene svermer ikke, er ikke aggressive og stikker svært sjelden. De er trygge omkring familie og kjæledyr. De er nyttige hjelpere for bestøvning av hagens blomster, frukt og grønnsaker. De har en fascinerende livssyklus, som du kan følge ved å sette ut dette biehotellet i hagen. 

Biehotellet brukes ved at biene legger eggene sine i hulrørene og murer igjen åpningen. Når åpningene er murt igjen, skal du la kassen være i ro frem til neste vår. De små eggene vil utvikles til larver og til nye bier, som får næring av det biemor har benyttet til å mure opp cellene med. 

Biekassen har et moderne design og innovative materialer. Den ytre boksen er laget av Clayplas+, som er et komposittmateriale av leire og resirkulert plast. Materialet er svært holdbart og er bra for miljøet ved at plast gjenvinnes. Den indre kasetten er laget av FSC-sertifisert tre og bambusrør og kan fjernes for å rengjøres. Det ytre skallet har to nøkkelhull-opphengspunkter, slik at du kan henge kassen både som en firkant og som en diamant, ut fra hva som passer best hos deg. Både ytre og indre kassett har også dreneringshull som sørger for at eventuelt vann som kommer inn kan renne av. 

Vi har også fuglemater og fuglekasse i samme utforming. 

Størrelse: 16 x 16 cm, dybde 15,5cm 

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.
Nøkkelord: Insekthus