Menu
Your Cart

Biekasse duggdråpe

Biekasse duggdråpe
Utsolgt
Biekasse duggdråpe
Kr.250,-
Ekskl. mva: Kr.200,-
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Modell: 105884
  • Vekt: 1.00kg

En biekasse i hagen gir bedre pollinering av blomster og frukttrær.  Solitærbiene bruker bambusrørene både til oppbevaring av pollen og som \\\\\\\"barnerom\\\\\\\". Når bihunnen har lagt egg i et rør murer hun igjen inngangen. Biekasse dråpe er laget av FSC-sertifisert tre med en dekorativ flettet bambusoverflate på utsiden av duggdråpeformen. Inni er det bambusrør for egglegging. Bambusrørene har blitt valgt ut med en diameter på åpningen som passer best for solitære bier som pollinerer frukttrær og blomster i hagen. Det er også lagt inn en dekorativ trestokk med drillede hull som også egner seg svært godt for bienes egglegging. Malingen på denne kan friskes opp med en vannbasert maling for dekorasjons. Det er ikke benyttet noen kjemikalier ved produksjonen av dette habitatet. 

Plasser biekassen i en lun og solrik plass, gjerne der den får tidlig morgensol som vil gi varme til de voksne biene når de klekkes på våren.  

Dimensjoner: H 215mm B 130mm D120mm

Ta vare på biene!

Denne lille kassen er tilpasset de solitære biene, som er flittige pollinatorer av hagevekster. Disse biene er helt ufarlige for mennesker og har ikke giftbrodd. Solitærbier lever ikke i store samfunn slik som honningbier, humler og veps, men lever alene - men gjerne side ved side. Normalt bor de i hulrom i gamle trær og stubber. Når det er mangel på naturlige boplasser kan biekassen øke bestanden.

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.