Menu
Your Cart

Dahlia

Herlige Dahlia/Georginer er sommerblomster som gir masse glede - med sin lange blomstringstid og store variasjon, finnes det nok en georgine for alle! 

De er stort sett enkel å ha med å gjøre, husk bare at de blomstrer rikest der de får mye sol. Plant dem i bed eller blomsterkasser og krukker. tar du dem opp og overvintrer knollene kan du ha glede av dem i mange år. 

*Bishop of Oxford' er en lekker georgine med sine fersken/orange blomster og det mørke bladverket. De åpne blomstene er populære blant bier og humler. Fin til snitt.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Dahlia 'Blue Bayou' Georgineknoll
Nyhet Utsolgt
'Blue Bayou' er en fin anemone-dahlia med lavendellilla krage og dypere lilla i senter. Blomstrer rikt og med herlig farge.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
En kompakt sort som blir 50-60 cm høy, egner seg fint i forkant av bedet eller i en krukke. Blomstrer rikt med ca 10 cm store blomster i en vakker lilla/rosa farge. ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
 'Bluetiful' er ikke blå som navnet skulle tilsi, men kanskje noe av det nærmeste man kommer i en georgine. Dekorative lavendelfargede blomster, ca 10-12 cm store.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
En lekker Dahlia med vakre vinrøde sjatteringer i kronbladene. Kronbladene har et vinrødt senter, og er lyse, med mørkere bakside, noe som gir et flott fargespill i hver blomst. Plantene er kraftige og kompakte. Dette er en produktiv sort som gjerne blomstrer rikt.  Den kan bli opptil 1,2 meter..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Fleurel er en lekker georgine som kan sies å være Cafe Au Laits hvite søster - store kremhvite blomster som blir hvitere etterhvert som de modnes og eldes.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
'Happy Days cream white' er en kompakt sort som egner seg godt i krukker. Dekorativ med lyse kremfargede åpne blomster mot mørkt bladverk.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
'Jowey Mirella' er en av de mørkeste georginene, og er svært vakker med sine runde ballformede blomster som er akkurat passe store. Blomstrer rikelig og er god til snitt.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
En velprøvd og populær sort, med kjempestore lavendel/rosa blomster, perfekt til store arrangementer og et virkelig blikkfang i hagen. ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Herlig småblomstret georgine, som blomstrer rikt på sterke stilker. Blomstene ser nesten ut som de er dyppet i maling, med de sterkere magenta rosa fargene ytterst på kronbladene. ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
 'Myrtle's Folly' er en spektakulær storblomstret georgine, med fargespill i fersken og rosa med et hint av gult, som den vakreste solnedgang. Kronbladene er delvis oppflikte, noe som gir blomstene deres litt frynsete nesten fjæraktig utseende.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
De små rent hvite ballformede blomstene på denne vakre georginen kommer i toppen av lange stengler. Plantene er relativt lave og små, men om du er flink og kniper dem tidlig, forgreiner de seg slik at du får masse stilker. Fin til snitt. ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Viser 1 til 12 av 16 (2 sider)