Menu
Your Cart

Blomsterløk vår

Blomsterløkene her kan bestilles nå, men kommer først på lager og vil leveres i månedsskiftet mars/april sammen med andre varer på din bestilling.

Velg gjerne faktura som betalingsmåte når du legger inn ordren, da vil faktura først sendes samtidig med levering av knollene. 

Om du ønsker å bestille hageutstyr eller interiør og ha dette levert umiddelbart, må du legge inn to separate bestillinger. 

*Bishop of Oxford' er en lekker georgine med sine fersken/orange blomster og det mørke bladverket. De åpne blomstene er populære blant bier og humler. Fin til snitt.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Dahlia 'Blue Bayou' Georgineknoll
Nyhet Utsolgt
'Blue Bayou' er en fin anemone-dahlia med lavendellilla krage og dypere lilla i senter. Blomstrer rikt og med herlig farge.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
En kompakt sort som blir 50-60 cm høy, egner seg fint i forkant av bedet eller i en krukke. Blomstrer rikt med ca 10 cm store blomster i en vakker lilla/rosa farge. ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
 'Bluetiful' er ikke blå som navnet skulle tilsi, men kanskje noe av det nærmeste man kommer i en georgine. Dekorative lavendelfargede blomster, ca 10-12 cm store.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Dahlia 'Cafe Au Lait' 2 stk Georgineknoll
Nyhet Utsolgt
Cafe Au Lait er kanskje favoritten over alle, når det gjelder georginer. Selv om den blir høy og krever støtte, er blomstene så fantastisk fine i fargespillet fra kremhvit til  fersken til rosa, at de gjør det bryet verdt. Store blomster, ca 25 cm i diameter på de største.  Flott både til ..
Kr.210,-
Ekskl. mva:Kr.168,-
En lekker Dahlia med vakre vinrøde sjatteringer i kronbladene. Kronbladene har et vinrødt senter, og er lyse, med mørkere bakside, noe som gir et flott fargespill i hver blomst. Plantene er kraftige og kompakte. Dette er en produktiv sort som gjerne blomstrer rikt.  Den kan bli opptil 1,2 meter..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Diana's memory er laget til minne om prinsesse Diana. Kremhvite blomster med et mildt gult senter og farger som strekker seg fra krem til sarte rosatoner. Den er riktblomstrende og kompakt, og har god holdbarhet til snitt.  Pakken inneholder 2 knoller i god størrelse fra fine FAM flower farm..
Kr.210,-
Ekskl. mva:Kr.168,-
På avstand ser blomstene rosarøde ut - men ser du nærmere, ser du at hvert kronblad har en gul base, som går over i nyanser av rosarødt.  Vakker både i blomsterbed og til snitt.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Fleurel er en lekker georgine som kan sies å være Cafe Au Laits hvite søster - store kremhvite blomster som blir hvitere etterhvert som de modnes og eldes.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
'Happy Days cream white' er en kompakt sort som egner seg godt i krukker. Dekorativ med lyse kremfargede åpne blomster mot mørkt bladverk.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
'Jowey Mirella' er en av de mørkeste georginene, og er svært vakker med sine runde ballformede blomster som er akkurat passe store. Blomstrer rikelig og er god til snitt.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Jowey Nicky er en fantastisk fin dahli til snitt, med sine bleke fersken-orange ballformede blomster.  Pakken inneholder 2 knoller i god størrelse fra fine FAM flower farm.  ..
Kr.210,-
Ekskl. mva:Kr.168,-
Viser 1 til 12 av 22 (2 sider)