Menu
Your Cart

Hage

Hage
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i selv de ..
Kr.1.600,-
Ekskl. mva:Kr.1.280,-
Magisk og som en eventyrfigur - øyenstikkeren er en flyktig gjest i hagen!  De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobri..
Kr.1.600,-
Ekskl. mva:Kr.1.280,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! Disse har vakre grønne vinger.Selve stenen er matt gråbrun, en farge som passer veldig fint sammen med natursten. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gjennomsnittstørrelsen på vanlige smågatestein/brostein. Sli..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Sommerfuglen er lett og yndefull. Du kan aldri få for mange sommerfugler i hagen. Denne har vinger i lys blått og lime. Selve stenen har blank dyp grønn glasur, lsom en friskt grønn gressplen eller frodig skogsmose. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gjennomsnit..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
10x10 | Øyenstikker blå | Sjøblå glasur
Forhåndsbestilling
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vakre blå vinger. Selve stenen har blank sjøblå glasur, lys og klar som himmelen en vakker vårdag.    Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at ..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vinger i turkisblå farge.Bunnfargen på stenen er sort, dyp og fløyelsaktik med et streif av blått. Fargen blir en vakker kontrast til alle nyanser av grått, og vil marker..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har limefargede vinger.Selve stenen har blank sjøblå glasur, lys og klar som himmelen en vakker vårdag. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gj..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vinger i limefarge. Bunnfargen på stenen er sort, dyp og fløyelsaktik med et streif av blått. Fargen blir en vakker kontrast til alle nyanser av grått, og vil marker..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vakre grønne vinger.Selve stenen er matt gråbrun, en farge som passer veldig fint sammen med natursten. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer me..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren er et litt mystisk insekt - plutselig dukker den opp i hagen, og like plutselig er den borte. Denne øyenstikkeren har limegrønne vinger og turkise detaljer på kroppen.Selve stenen har blank dyp grønn glasur, som en friskt grønn gressplen eller frodig skogsmose. Smykkestenene som e..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Adirondack-stolen forbinder vi med landsens liv på Østkysten i USA og i Canada. Brede armlener med plass for tekoppen eller vinglasset gjør den perfekt for en avslappet stund enten det er på hytta, ved sjøen eller på terrassen hjemme. Vår stol er bygget etter klassisk modell fra tidlig 1900-tall. St..
Kr.2.790,-
Ekskl. mva:Kr.2.232,-
Adirondack stol med fotskammel Adirondack stol med fotskammel
-13 % Utsolgt
Kjøp stol og skammel sammen, og spar penger! Pakken inneholder vår klassiske adirondack-stol med tilhørende ottoman. begge deler leveres umontert, men med forborede hull og alle skruer samt lim og plugger medfølgende.Adirondack-stolen forbinder vi med landsens liv på Østkysten i USA og i Canada..
Kr.3.200,- Kr.3.680,-
Ekskl. mva:Kr.2.560,-
Viser 1 til 12 av 374 (32 sider)