Fuglekasse duggdråpe
Duggdråpe-serien er en samling habitater og matere for fugler og insekter med en særpreget og dekorativ dråpeform . Denne fuglekassen er like funksjonell som en firkantet kasse, men med en dekorativ utside med flettet bambus. Selve kassen er i plywood. Forside og bakside er malt med miljøvennlig vannbasert maling. Inngangshullet måler 32 mm og har fått ekstra beskyttelse mot hakkespetter og ekorn med en solid plate i rustfritt stål.
Et inngangshull på 32 mm passer til de fleste småfugler som hekker i kasser, som blåmeis, kjøttmeis og svart og hvit fluesnapper.

Alle fuglekasser bør plasseres et stykke unna matere og fuglebrett. Heng fuglekassen ca 1,5 - 2 meter over bakken, høyere om det er i et område hvor mange går omkring. Kassen bør være litt skjermet for vind og ikke få for mye direkte sol midt på dagen.  

Kassen kommer med tau for opphenging, pass likevel på at kassen henger et sted den henger i ro - inntil en vegg eller en trestamme. Fuglene vil ikke bygge rede i kassen om den henger i løse lufta. 

Vi har også biekasse, fuglemater, insekthus i samme utforming. 

Størrelse: H 215mm B 130mm D120mm

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.

Fuglekasse duggdråpe

  • Kr.240,-
  • Ekskl. mva: Kr.192,-

Nøkkelord: Fuglekasse