Menu
Your Cart

Esschert

Ampelkrok i støpejern Ampelkrok i støpejern
Bestselger
Merke: Esschert
  Liten ampelkrok i støpejern. Vakkert ornamentert klassisk mønster. Malt rustbrun.  Ampelkroken passer til ampler med diameter opp til ca 25 cm. Kroken er også fin å bruke til å henge f.eks lykter eller fuglematere på.  Dimensjoner ca 21 x 18 x 2 cm..
Kr.79,-
Ekskl. mva:Kr.63,-
Ampelkrok i støpejern fugler
Bestselger
Merke: Esschert
Ampelkrok i støpejern med fugldetaljer. Denne ampelkroken passer perfekt i hagen og til å henge lykter, lamper og kurver   materiale: støpejern  størrelse: 4,9x25,2x19,5 cm  ..
Kr.150,-
Ekskl. mva:Kr.120,-
Ampelkrok i støpejern XL Ampelkrok i støpejern XL
Bestselger
Merke: Esschert
Stor ampelkrok i støpejern. Vakkert ornamentert klassisk mønster. Malt rustbrun.  Ampelkroken passer til ampler med diameter opp til ca 35 cm. Kroken er også fin å bruke til å henge f.eks lykter eller fuglematere på.  Dimensjoner 35.5 x 2.4 x 24.7 cm..
Kr.150,-
Ekskl. mva:Kr.120,-
Merke: Esschert
Pakke med bånd med 5 ulike motiver. Båndene er laget i bomull og er 1,5m lange disse båndene passer like godt til å surre rundt lokket på et glass hjemmelaget syltetøy som de er som pynt på en koselig sommergave. ..
Kr.35,-
Ekskl. mva:Kr.28,-
Merke: Esschert
Ta vare på sommerminnene med en blomsterpresse! De pressede små blomstene kan dere bruke til å dekorere i fotoalbum, scrapboken, lage fine kort eller kanskje lage et lite herbarium? Vår blomsterpresse er laget i solid tre med fire strammeskruer og er enkel å bruke også for barna. De minste vil nok t..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Bygg selv - fuglekasse Bygg selv - fuglekasse
Bestselger
Merke: Esschert
Her har du et komplett sett med det du trenger til å bygge en egen fuglekasse. Et morsomt og lærerikt prosjekt for liten og stor å bygge fuglekassen, for så å henge den opp sammen ute og vente på at fuglene flytter inn. Komplett sett med materialer i heltre, sink til taket. Liten hammer, tre..
Kr.289,-
Ekskl. mva:Kr.231,-
Merke: Esschert
Synes du noen ganger at bærplukkinga kan ta en ren evighet? Hvorfor ikke kjøpe en bærplukker da vel!Denne klassiske bærplukkeren i tre vil nok få fart på sakene! ..
Kr.195,-
Ekskl. mva:Kr.156,-
Merke: Esschert
Fornøyelig figur formet som en terrier med halen i været i ferd med å grave seg ned i bakken. Ikke ulikt hva mange terriere gjør, har det blitt meg fortalt. Fås med brune eller sorte flekker - bruk kommentarfeltet i handlekurven om du har ønske om en bestemt farge...
Kr.295,-
Ekskl. mva:Kr.236,-
Merke: Esschert
Kule og unike dukvekter i form av hageredskaper. Disse dukvektene er perfekte for hageselskaper og gir bordet det lille ekstra som gjestene definitivt vill legge merke til.  ..
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Merke: Esschert
Kule og unike dukvekter i form av insekter som holder til i hagen. Disse dukvektene er perfekte for hageselskaper og gir bordet det lille ekstra som gjestene definitivt vill legge merke til.  ..
Kr.55,-
Ekskl. mva:Kr.44,-
Merke: Esschert
Heng denne, både dekorative og praktiske dørklokken ved inngangen elle bakdøren slik at gjenstene kan gi deg beskjed om at de er kommet. Klokken er laget i støpejern med en liten fugl som sitter over den.  størrelse: 19 x 11 x 24 cm  ..
Kr.235,-
Ekskl. mva:Kr.188,-
Viser 1 til 12 av 74 (7 sider)