Menu
Your Cart

ELD Garden

Buddha frosk Buddha frosk
Bestselger
Merke: ELD Garden
Frosk i malt støpejern med gullforgylt krone. Sitter i Lotusposisjon som Buddha. Høyde ca 14 cm ..
Kr.199,-
Ekskl. mva:Kr.159,-
Merke: ELD Garden
Vakkert espalier der plassen er liten - perfekt på stolper. Høyde 165 cm. Laget i jern, rust overflate.  NB: Pris inkluderer vekt/størrelsestillegg. Ved henting i butikk er pris pr stk 195 kr!  Ved kjøp av flere enn ett som skal sendes, trekkes det fra 150 kr pr ekstra espalier som b..
Kr.615,-
Ekskl. mva:Kr.492,-
Fakkelholder eikeblad Fakkelholder eikeblad
Bestselger
Merke: ELD Garden
Skap stemning i hagen med våre vakre fakkelholdere. De passer til en vanlig fakkelboks, eller bruk et kubbelys. Disse fakkelholderene er et vakkert innslag i hagen også i dagslys!  Fakkelholderen er i jern og har en rusten overflate.  Høyde ca 120 cm.   ..
Kr.485,-
Ekskl. mva:Kr.388,-
Merke: ELD Garden
Skap stemning i hagen med våre vakre fakkelholdere. De passer til en vanlig fakkelboks, eller bruk et kubbelys. Disse fakkelholderene er et vakkert innslag i hagen også i dagslys!  Fakkelholderen er i jern og har en rusten overflate.  Denne fakkelholderen er lav, og passer fint til å..
Kr.400,-
Ekskl. mva:Kr.320,-
Merke: ELD Garden
Frosk i malt støpejern.  Størrelse ca 15 cm lang ..
Kr.199,-
Ekskl. mva:Kr.159,-
Merke: ELD Garden
Frosk i malt støpejern. Ligger avslappet på magen med føttene i været og  gullkrone på hodet. Størrelse ca 22  cm lang..
Kr.210,-
Ekskl. mva:Kr.168,-
Merke: ELD Garden
Frosk i støpejern med gullmalt krone høyde : 16 cm ..
Kr.150,-
Ekskl. mva:Kr.120,-
Hengende fuglebad Hengende fuglebad
Bestselger
Merke: ELD Garden
Nydelig fuglebad til å henge opp, med matt betongliknende overflate. Heng det fra en gren i et tre eller en portal, og fyll det med litt vann og en sten å lande på, så har fuglene et lite spa å kose seg i. Diameter 24 cm. Støpt i polyresin, så det holder seg fint. ..
Kr.250,-
Ekskl. mva:Kr.200,-
Merke: ELD Garden
Nydelig fuglebad til å henge opp, med matt betongliknende overflate. Heng det fra en gren i et tre eller en portal, og fyll det med litt vann og en sten å lande på, så har fuglene et lite spa å kose seg i. Diameter 31 cm. Støpt i polyresin, så det holder seg fint. ..
Kr.450,-
Ekskl. mva:Kr.360,-
Merke: ELD Garden
Frosk i malt støpejern. Ligger avslappet med hendene bak hodet. Størrelse ca 14 cm lang, 5,5 cm bred og 4,5 cm høy...
Kr.90,-
Ekskl. mva:Kr.72,-
Lat frosk, stor
Bestselger Utsolgt
Merke: ELD Garden
Frosk i malt støpejern. Ligger avslappet med hendene bak hodet. Gullkrone på hodet. Størrelse ca 23  cm lang, 8 cm bred og 6 cm høy...
Kr.150,-
Ekskl. mva:Kr.120,-
Merke: ELD Garden
  Rålekker rusten lykt fra ELDGarden. Passer perfekt til å sette fakkelbokser i. Håndtaket kan slås ned.    Denne er laget i metall som har fått ruste, så den kan sette rustmerker den den står. Tenk på det ved plassering. ..
Kr.830,-
Ekskl. mva:Kr.664,-
Viser 1 til 12 av 32 (3 sider)