Menu
Your Cart

True Grace

Merke: True Grace
Bergamot - den friske herlige duften av bergamot-appelsinen som deles i to. Lukk øynenen og du er i Italia! Klassisk duftlys fra True Grace, leveres i et vakkert mønstret glass.. De luksuriøse duftlysene fra engelske True Grace benytter bare 100% naturlig voks, og gir ikke hodepine, slik mange (rim..
Kr.390,-
Ekskl. mva:Kr.312,-
Merke: True Grace
En augustkveld i hagen, omgitt av blomster. Venner deler et herlig måtid med ferske, modne fikener. Dette er inspirasjonen til denne duften - fikenblader og et hint av kokos og jasmin, med en toppnote av grønt og rabarbra, skogaktige undertoner. Herlig duft og en av bestselgerene. Klassisk duftl..
Kr.390,-
Ekskl. mva:Kr.312,-
Merke: True Grace
Et orangeri som skjermer sitrustrærne fra det engelske været, som tatt ut av Victoriatiden. Appelsinblomst med dypere hint av rose og geranium. Kommer i et vakkert røkgrått glass, i lekker gavepakning. Klassisk duftlys fra True Grace. De luksuriøse duftlysene fra engelske True Grace benytter bare..
Kr.390,-
Ekskl. mva:Kr.312,-
Merke: True Grace
Vine tomato har hentet duften av et sommervarmt drivhus der rankene med solvarme tomater rødmer. Duften av bladverk og frukt - med et hint av sitrus, skog og musk. Fantastisk duft til kjøkkenet! Duftpinner gir en jevn duft av yndlingslukten uten at du behøver tenne lys. De naturlige trepinnene trekk..
Kr.265,- Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.212,-
Merke: True Grace
Posy - en bukett av den engelske hagen! Delikat, frisk og "grønn" duft, som en nyplukket blomsterbukett. Hovednotene er av rose og jasmin. Duftpinner gir en jevn duft av yndlingslukten uten at du behøver tenne lys. De naturlige trepinnene trekker opp duftoljene og sprer duft i rommet i opp til 10 uk..
Kr.265,- Kr.380,-
Ekskl. mva:Kr.212,-
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)