Menu
Your Cart

Dekorasjon

Carve tempeltavle svart/gull XL Carve tempeltavle svart/gull XL
Forhåndsbestilling
Merke: Affari
Vakkert utskåret tempeltavle eller veggdekor. Bruk den som et bilde, heng den på veggen, sett den på en kommode eller i en vinduskarm. Lekker på veggen bak sengen.  Størrelse 115x115 cm.  NB denne kan KUN hentes i butikken, på grunn av størrelsen kan vi ikke sende.  Farge: svart..
Kr.2.600,-
Ekskl. mva:Kr.2.080,-
Merke: Affari
Vakker utskåret liten tempeltavle eller veggdekor. Bruk den som et bilde, heng den på veggen, sett den på en kommode eller i en vinduskarm. De minste gjør seg fint flere over hverandre på veggen! Størrelse 30 x 30 cm.  Farge: distressed black with gold..
Kr.189,-
Ekskl. mva:Kr.151,-
Merke: Affari
Vakker utskåret liten tempeltavle eller veggdekor. Bruk den som et bilde, heng den på veggen, sett den på en kommode eller i en vinduskarm. De minste gjør seg fint flere over hverandre på veggen! Størrelse 30 x 30 cm.  Farge: brun/natur med gull..
Kr.189,-
Ekskl. mva:Kr.151,-
Merke: Affari
Vakker utskåret liten tempeltavle eller veggdekor. Bruk den som et bilde, heng den på veggen, sett den på en kommode eller i en vinduskarm. De minste gjør seg fint flere over hverandre på veggen! Størrelse 45 x 45 cm.  Farge: distressed black with gold..
Kr.359,-
Ekskl. mva:Kr.287,-
Trekryperen er en del av trekryperfamilien og tilhører ordenen med spurvefugler. Arten er knyttet til skogen og den fuglen kan minne om en mus når den klarter i stammen. Decobird Bokfink er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i lindetre og..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
Bokfinken hører til de mest populære og vanlige fuglene i Norge, selv om den ikke er den hyppigste gjesten på fuglebrettet. Decobird Bokfink er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i lindetre og malt med miljøvennlig maling. De kan plassere..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
Denne flygende blåmeisen er flott, hengende dekorasjon som garantert vil bringe liv til inredningen.  Decobird Flygende blåmeis er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i lindetre og malt med miljøvennlig maling. De kan plasseres ute el..
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Denne flygende stillitsen er flott, hengende dekorasjon som garantert vil bringe liv til inredningen.  Stillits er en del av finkfamilien og en av kun tre arter i slkten stillitser og den finnes i store deler av Europa. Decobird Flygende stillitsen er en naturtro fugl i tre, skåret og malt ..
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
  Gråsisiken tilhører finefamilien og er en gråbrun, flekkete fugle med rød panneplekk, lyse fjærkanter og en delt stjert. WIldlife gardens Decobirds er designet med hjelp av ornitologisk ekspertise for å kunne produsere en så naturtro tregul som mulig. Decobird gråsisik er en naturtro fu..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
Den grønnesisiken er en modig fugl, som lage redet sitt høgt oppe i tretoppene, langt ute på grenene.  Decobird Grønnsisik er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i lindetre og malt med miljøvennlig maling. De kan plasseres ute eller i..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
  låvesvalen hører til i svanefamilien og er en langdistansetrekkfugl.  Decobird låvesvale er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i lindetre og malt med miljøvennlig maling. De kan plasseres ute eller inne - men tenk på..
Kr.275,-
Ekskl. mva:Kr.220,-
Linerlen er en trekkfugl som vender tilbake til oss tidlig på våren. For mange er den et sikkert og hyggelig vårtegn når den springer over plenen og vipper med stjerten tidlig vår. Decobird Linerle er en naturtro fugl i tre, skåret og malt for hånd. Alle fuglene i samleserien Decobirds er skåret i ..
Kr.225,-
Ekskl. mva:Kr.180,-
Viser 1 til 12 av 77 (7 sider)