Menu
Your Cart

Cacoon dobbel

Cacoon dobbel
Cacoon dobbel
Kr.4.990,-
Ekskl. mva: Kr.3.992,-
  • Tilgjengelighet: 14
  • Modell: CAC-02
  • Vekt: 5.00kg

Tilgjengelige valg

Cacoon - som et rede du kan henge opp - en mellomting mellom hengekøye og telt.Den doble Cacoonen har en diameter på 1,8m, og har plass til to voksne. Kjenner du noen du vil dele en cacoon med? I denne doble kan dere strekke dere ut, eller ligge tett omslynget, eller bare slenge seg ned for en middagshvil etter en lang dag. Med plass til to voksne, kan du jo forestille deg hvor mange unger som får plass! Så det kan være en god ide å hekte den ned når barna får besøk - eller sikre at det den henger i kan tåle litt ekstra vekt.

Heng den inne eller ute. Den er enkel å henge opp bare du har en solid nok grein eller takbjelke å feste den i - den er også lett å pakke sammen, så hvorfor ikke ta den med på campingturen? 

Spesifikasjoner: Diameter 1,8 meter - maks last 200 kilo. Den trenger minimum 1,9 meter i diameter gulvplass, og takhøyde minimum 2,45. Ideelt 2,55 diameter gulvplass og 2,8 meter takhøyde. 

Cacoon er laget av tekstil av høy kvalitet, i 35% bomull og 65% polyester, som er behandlet for å beholde fargen (UV-beskyttelse), vannavvisende og muggavvisende. Rammen er av kraftig anodisert aluminium. Karabinkrok i galvanisert jern. Tau i nylon, 12 og 8 mmm. 

Vekt: 6 kilo

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.