Menu
Your Cart

By Helle Nørby

Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av!  De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i..
Kr.1.600,-
Ekskl. mva:Kr.1.280,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! Disse har vakre grønne vinger.Selve stenen er matt gråbrun, en farge som passer veldig fint sammen med natursten. Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de passer med gjennomsnittstørrelsen på vanlige smågatestein/brostein. Sli..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vinger i turkisblå farge.Bunnfargen på stenen er sort, dyp og fløyelsaktik med et streif av blått. Fargen blir en vakker kontrast til alle nyanser av grått, og vil marker..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Øyenstikkeren, er som en poetisk og mystisk flyger, som plutselig dukker opp og forsvinner igjen som ved et trylleslag. Denne har vakre grønne vinger. Selve stenen er matt gråbrun, en farge som passer veldig fint sammen med natursten.  Smykkestenene som er 10x10x7 cm er laget slik at de p..
Kr.750,-
Ekskl. mva:Kr.600,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i sel..
Kr.1.500,-
Ekskl. mva:Kr.1.200,-
Drømmende og eksotisk - øyenstikkeren! De forkobrede utsmykningsstenene er laget og brent på samme måte som de andre stenene. Isteden for glasering har de fått en forkobring med ca 1mm tykt lag kobber. Dette skjer via en elektromagnetisk prosess. Forkobringen kommer ned i selv de minste detalje..
Kr.1.500,-
Ekskl. mva:Kr.1.200,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! Disse har vakre lime/grønne vinger.Selve stenen har blank himmelblå glasur, som en vakker vårdag.De ovale stenene, piggsten, er alle formet med hånden slik at de skal ligge godt sammen med vanlig natursten i en kulesteinsbelegning.  Slik..
Kr.650,-
Ekskl. mva:Kr.520,-
Livlig og sjarmerende - sommerfugler får vi aldri nok av! Disse har vakre grønne vinger.Selve stenen har blank dyp grønn glasur, som en friskt grønn gressplen eller frodig skogsmose.De ovale stenene, piggsten, er alle formet med hånden slik at de skal ligge godt sammen med vanlig natursten i en kule..
Kr.650,-
Ekskl. mva:Kr.520,-
Den mystiske øyenstikkeren svermer her i det grønne. Selve stenen har blank dyp grønn glasur, som en friskt grønn gressplen eller frodig skogsmose.De ovale stenene, piggsten, er alle formet med hånden slik at de skal ligge godt sammen med vanlig natursten i en kulesteinsbelegning.  Slik ka..
Kr.650,-
Ekskl. mva:Kr.520,-
Den mystiske og poetiske øyenstikkeren. Selve stenen har matt sort  glasur, med et hint av blått. Den blir en vakker og tydelig kontrast mot natursten. De ovale stenene, piggsten, er alle formet med hånden slik at de skal ligge godt sammen med vanlig natursten i en kulesteinsbelegning..
Kr.650,-
Ekskl. mva:Kr.520,-
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)