Menu
Your Cart

Biekasse natur

Biekasse natur
Utsolgt
Biekasse natur
Kr.289,-
Ekskl. mva: Kr.231,-
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Modell: 107076
  • Vekt: 1.50kg
  • Dimensjoner: 16.00cm x 16.00cm x 15.50cm
Den mest naturlige av biekassene våre. Denne biekassen er laget av en kubbe som er uthulet og deretter fylt med tilpassede bambusrør som passer for biene å legge egg i. Den har fått et malt tak av tre for litt ekstra beskyttelse og dekor. 
Plasser kassen et sted som får godt med sol, gjerne vendt mot sør eller sørøst. 
 
Med en biekasse gir du ville bier og andre insekter et husvære tilpasset deres liv. De utvalgte rørene og hullene har optimal størrelse for solitære bier, men også andre insekter kan velge å søke tilflukt og overvintre i kassen. 
 
Du behøver ikke være redd for å bli stukket av biene! Denne biekassen er det bare de solitære villbiene som vil benytte seg av. Disse biene svermer ikke, er ikke aggressive og stikker svært sjelden. De er trygge omkring familie og kjæledyr. De er nyttige hjelpere for bestøvning av hagens blomster, frukt og grønnsaker. De har en fascinerende livssyklus, som du kan følge ved å sette ut dette biehotellet i hagen. 
 
Biehotellet brukes ved at biene legger eggene sine i hulrørene og murer igjen åpningen. Når åpningene er murt igjen, skal du la kassen være i ro frem til neste vår. De små eggene vil utvikles til larver og til nye bier, som får næring av det biemor har benyttet til å mure opp cellene med.  Du kan gjerne beskytte de fylte rørene fra rovdyr ved å plassere litt netting foran.
 
 

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.
Nøkkelord: Insekthus