Menu
Your Cart

Biekasse Bikube for solitære bier

Biekasse Bikube for solitære bier
Bestselger
Biekasse Bikube for solitære bier
Kr.400,-
Ekskl. mva: Kr.320,-
  • Tilgjengelighet: 4
  • Modell: 102383
  • Vekt: 1.70kg

Denne unike bikuben for solitære ville bier er laget spesiellt for å tiltrekke seg ville bier som ikke svermer. Disse vennlige biene er ikke aggressive og er trygge å ha i hagen. Biene tiltrekkes naturlig av hull i trær, og denne kuben gir dem et habitat som det viser seg stadig vanskeligere å finne naturlig i moderne hager.
Bikuben er laget i solid FSC-sertifisert tre med individuelle cellebrett som kan åpnes for inspeksjon og/eller rengjøring.
Å følge med på livet til biene er fascinerende og lærerikt. Kassen er derfor formet slik at den lett kan tas fra hverandre for å se hvordan cellene der biene legger egg dannes, ved å flippe toppen opp.
Solitære bier er hageeierens beste venn og sørger for pollinering av blomster, frukt og grønnsaker i hagen. I hele Europa, også i Norge, er dessverre biene i tilbakegang. Gjør en innsats for å ta vare på dem med dette huset og ved å plante blomster som gir biene nektar.
Plassering: Plasseres i en synlig, varm posisjon, ideelt mot sydøst/syd og med noe direkte sol. Det er nyttig å ha jord i nærheten, samt matkilder som blomster og frukttrær.
Nb. Solitærbier vil ofte søke ly i dette huset i perioder med kaldt vær og om natten. Produktet bør ikke tas fra hverandre i slike perioder

  • Størrelse: Høyde 18 cm, bredde 16 cm og dybde 17 cm
  • Viktig informasjon: Våre ulike insekthus er for ville dyr, og du kan derfor ikke forvente at de tas i bruk umiddelbart etter plassering i hagen. Les plasseringsanvisningene og forsøk å finne en best mulig egnet plassering for arten du vil tiltrekke. Følg så med gjennom året for å se om produktet tas i bruk. Om det ikke har vært brukt etter to sesonger kan du vurdere en alternativ plassering, eller prlve å gjøre plasseringen mer attraktiv for arten du vil tiltrekke (tilføre blomster, mer uberørt natur e.l)
    Siden mange arter av insekter og dyr hele tiden er på utkikk etter ly og trygge redeplasser, kan du finne at uventetde arter tar produktet i bruk. Dette er del av naturen og vi ber deg ønske alle arter velkommen som en del av din naturhage.

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.
Nøkkelord: Insekthus , biekasse