Menu
Your Cart

Barnas hage

Merke: Burgon & Ball
Ikke en leke, men en mindre utgave av Burgon & Balls voksne redskaper, med like stort fokus på kvalitet og ergonomi. Dette greipet i rustfritt stål med håndtak i ask gir din lille gartnerspire skikkelige redskaper til jobben, i steden for å streve med store voksne redskaper. Total lengde ink..
Kr.570,-
Ekskl. mva:Kr.456,-
Merke: Burgon & Ball
Solid og fin plantegaffel for barn, i samme gode materialer som i de store redskapene, men med størrelse tilpasset barn. Plantegaffelen er også fin å bruke for voksne der plassen er trang og til innedørs bruk. Håndgaffelen er den til høyre på bildet. PLantespaden kan kjøpes separat.  H..
Kr.165,-
Ekskl. mva:Kr.132,-
Merke: Burgon & Ball
Fin liten håndspade, laget like solid og med de samme materialene som de voksne sine redskaper, men tilpasset en liten barnehånd...
Kr.165,-
Ekskl. mva:Kr.132,-
Merke: Esschert
  Ta vare på sommerminnene med en blomsterpresse! De pressede små blomstene kan dere bruke til å dekorere i fotoalbum, scrapboken, lage fine kort eller kanskje lage et lite herbarium? Vår blomsterpresse er laget i solid tre med fire strammeskruer og er enkel å bruke også for barna. De minste..
Kr.154,-
Ekskl. mva:Kr.123,-
Bygg selv - fuglekasse Bygg selv - fuglekasse
Bestselger Utsolgt
Merke: Esschert
  Her har du et komplett sett med det du trenger til å bygge en egen fuglekasse. Et morsomt og lærerikt prosjekt for liten og stor å bygge fuglekassen, for så å henge den opp sammen ute og vente på at fuglene flytter inn. Komplett sett med materialer i heltre, sink til taket. Liten ham..
Kr.289,-
Ekskl. mva:Kr.231,-
Merke: Burgon & Ball
Fin liten pulverlakkert vannkanne i metall som rommer 1 liter.  Tuten kan skrus av. ..
Kr.160,-
Ekskl. mva:Kr.128,-
Merke: Burgon & Ball
Ekte trug for små gartnere! Burgon & Ball har laget den klassiske engelske hagekurven i tre - "the sussex trug" i en herlig utgave for de minste gartnerne. Denne kan brukes til å bære hageredskap og frøposer ut i hagen, eller til å plukke inn blomster, rense ugress - å bære med seg bamsen - j..
Kr.230,-
Ekskl. mva:Kr.184,-
Merke: Esschert
Disse paraplyene er laget med barn i tankene, og gjør det å gå ut i regnet en glede! Både dimensjonene og funksjonene er laget spessielt for barnehender. Kolleksjonen har fire ulike design: grisunge, lam, kalv og kylling. CE sertifisert  Passende for barn fra 3 år og oppover&..
Kr.179,-
Ekskl. mva:Kr.143,-
Merke: STØ
Lær om krabbene med dette flotte krabbesnøret.fest agnet til klypen og det synker rett ned. Snøret er laget av kork og tre så om uhellet skulle være ute, vil snøret kun duppe i overflaten. Sammen med snøret følger det et vannfast hefte med info om krabber og huskeliste på hva som må med når man..
Kr.189,-
Ekskl. mva:Kr.151,-
Merke: STØ
Disse fjølene gjør skogsturen til en lek, men fire flotte aktiviteter for barna: pinnebrødoppskrift, barkebåt, seljefløyteoppskrift, og kongledyr. fjølene kan brukes som tallerken både rundt bålet og frokostbordet. materiale: Bjørk størrelse: 18 x 14 x 1 cm STØ er en familiebedri..
Kr.369,-
Ekskl. mva:Kr.295,-
Merke: STØ
Skogsbingo med 2 stk i pakken. Sammenbrettbar kasse med 6 rom med bilder av ting dere kan finne i skogen.  Spill bingo i skogen! Spillet går ut på å være den raskeste til å samle alle tingene det er bildet av i kassen. for ekstra moro; del dere inn i lag og spill mot hverandre.  Kass..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Merke: STØ
Strandbingo med 2 stk i pakken.Sammenbrettbar kasse med 6 rom med bilder av ting dere kan finne langs kysten. Spill bingo på stranda! Spillet går ut på å være den raskeste til å samle alle tingene det er bildet av i kassen. for ekstra moro; del dere inn i lag og spill mot hverandre.  Kasse..
Kr.129,-
Ekskl. mva:Kr.103,-
Viser 1 til 12 av 13 (2 sider)