Menu
Your Cart

Andre leverandører

Dette sykkelrepareringssettet fra gentlemen`s hardware vil sikre at sykkelturen går som planlagt uten problemer som ikke kan fikses.  settet inneholder alt du trenger til å fikse en ødelagt sykkel, akkurat som en profesjonell mekaniker.   ..
Kr.289,-
Ekskl. mva:Kr.231,-
Dette skopussesettet fra Gentlemen`s hardware er perfekt for alle menn som ønsker seg skinnende rene sko.settet inneholder svart skopuss, nøytral skopuss, to koster og en klutmed dette settet vil du garantert bli stoppet og spurt om "de nye" skoene dine!..
Kr.359,-
Ekskl. mva:Kr.287,-
Kjempesøte kaniner, blomster og sky. Klistre dem på der du trenger en refleks i vintermørket! Str ark 11,5x11,5 cm. Rosa trykk under folie og sort over. Fine på barnevogn eller fleecetøy. SeeME refleksene produseres i Europa og er laget av microprismatisk mykrefleksfolie fra 3M og Reflexite. ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Morsomme hunder. Klistre dem på der du trenger en refleks og det lyser opp i vintermørket.  Refleksark med 8 forskjellige former. Fest dem f.eks på regntøyet, støvlene eller fleecetøyet. De største formene er godkjent iht EN 13356. Design/illustration: SeeME® SeeME refleksene produseres i Eur..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Det kremhvite kruset fra Gentlemen`s hardware passer perfekt til både turer i skogen og late morgener på balkongen. kruset er laget med eventyrere i tankene og har derfor flere detaljer som kompasset på bunnen og sitatet "the adventure begins" på fronten. kruset er laget i stål og tåler ik..
Kr.145,-
Ekskl. mva:Kr.116,-
Garden multi-tool  fra Gentlemen`s hardware er perfekt for de som liker å stelle i hagen, men ikke liker å drasse rund med for mange redskaper. I et lite redskap får du beskjæringsredskap, rot fjerner, sag, skrutrekker, flaskeåpner, ugressfjerner og en kniv. Hva annet kan du trenge!..
Kr.425,-
Ekskl. mva:Kr.340,-
  My gardening handbook er en hagedagbok perfekt for alle hage-elskere der ute. Boka fra Suck UK har over 300 sider med alt fra smarte ideer til inspirasjon, hageplanlegging og veldig gode tips. Men frykt ikke,  boka har også en rekke blanke sider hvor du kan skrive alt om din ege..
Kr.379,-
Ekskl. mva:Kr.303,-
Hullbeskyttelse i kobber, 32 mm
Bestselger Utsolgt
Beskytter inngangshullet til fuglekassen mot rovdyr og skadedyr som hakkespetter og ekorn. Laget i kobber. Åpningen på hullet er 32 mm, noe som passer for de fleste småfuglene som hekker i fuglekasse, som blåmeis, kjøttmeis, spurver og svarthvit fluesnapper. ..
Kr.39,-
Ekskl. mva:Kr.31,-
Beskytter inngangshullet til fuglekassen mot rovdyr og skadedyr som hakkespetter og ekorn. Laget i kobber. Åpningen på hullet er 29 mm, noe som passer for de minste fuglene som blåmeis og gjerdesmett. Vil du ha spurver og kjøttmeis på besøk bør du velge hullbeskyttelsen med diameter 32 mm...
Kr.30,-
Ekskl. mva:Kr.24,-
Flott sett for å holde hendene vell stelte.  Settet inneholder en hydrerende håndkrem i lukten oak moss og er veganer vennlig. I tillegg til en multi-tool neglklipper med både kniv, fil, saks og en tradisjonell neglklipper...
Kr.320,-
Ekskl. mva:Kr.256,-
Søt nisse i mørk grønn velour. Nissen er et perfekt tillegg til de andre juledekorasjonene, og liker seg likegodt i vinduskarmen som på peishylla.høyde (med lue): 34 cm..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Søt nisse i velour. Nissen er et perfekt tillegg til de andre juledekorasjonene, og liker seg likegodt i vinduskarmen som på peishylla.høyde (med lue): 42 cm..
Kr.149,-
Ekskl. mva:Kr.119,-
Viser 1 til 12 av 20 (2 sider)