Menu
Your Cart

Wrendale JUL

Wrendale JUL
Med 'Oh Christmas tree' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt for juleselskap. Disse 12,5 cm x 12,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Med 'Oh Christmas tree' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt for juleselskap. Disse 16,5 cm x 16,5 cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Med 'snuggled together' design er denne pakken med 20, 3-lags servietter perfekt til hvilket som helst selskap. Disse 16,5cm x 16,5cm store serviettene er miljøvennlige, printet med vannbaserte farger og bleket uten bruk av klor.  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Denne vakre gaveposen med wrendales flotte design vil helt sikkert bli lagt merke til denne julen. Posen har vevde hanker og lukkes med et rødt bånd. Det følger også med en til-og-fra lapp med ilustrasjon.  Mål: 37cm x 12cm x 9cm  ..
Kr.59,-
Ekskl. mva:Kr.47,-
Perfekt for små gaver, denne vakre gaveposen med wrendales 'Robin' design vil helt sikkert bli lagt merke til denne julen, og er et godt alternativ til å pakke inn en gave. Posen har vevde hanker og lukkes med et rødt bånd. Det følger også med en til-og-fra lapp med ilustrasjon. Hver side av gavepos..
Kr.39,-
Ekskl. mva:Kr.31,-
Perfekt for mellomstore gaver, denne vakre gaveposen med wrendales 'Robin' design vil helt sikkert bli lagt merke til denne julen, og er et godt alternativ til å pakke inn en gave. Posen har vevde hanker og lukkes med et rødt bånd. Det følger også med en til-og-fra lapp med ilustrasjon. Hver si..
Kr.49,-
Ekskl. mva:Kr.39,-
Perfekt for litt større gaver, denne vakre gaveposen med wrendales 'Gathered all around' design vil helt sikkert bli lagt merke til denne julen, og er et godt alternativ til å pakke inn en gave. Posen har vevde hanker og lukkes med et rødt bånd. Det følger også med en til-og-fra lapp med ilustrasjon..
Kr.65,-
Ekskl. mva:Kr.52,-
Duftlys i porselensskål med motiv av Rødstruper rundt hele. Porselensskålen med lokk med knopp er designet til å kunne gjenbrukes etter lyset er brukt opp.  Duften er en klassisk vinterduft, av barskog og snø, med urtenoter av salvie og geranium, og toppnoter av sitron, eukalyptus og tr..
Kr.439,-
Ekskl. mva:Kr.351,-
Et duftlys fra Wrendale med motiv av to harer. Lyset kommer i en porselenskrukke med trelokk.  Duften er en klassisk vinterduft, av barskog og snø, med urtenoter av salvie og geranium, og toppnoter av sitron, eukalyptus og tre.  Winter wonderland - kolleksjonen kombinerer noen av Han..
Kr.499,-
Ekskl. mva:Kr.399,-
Duftpinner fra Wrendale designs med flott ilustrasjon av jrødstruper. Diffuseren kommer med et kar i porselen, som er designet til å kunne gjenbrukes etter duften er brukt opp. Duften er en klassisk vinterduft, av barskog og snø, med urtenoter av salvie og geranium, og toppnoter av sitron, eukaly..
Kr.569,-
Ekskl. mva:Kr.455,-
Wrendale firkantet boks 'Santa's little helpers' Wrendale firkantet boks 'Santa's little helpers'
Nyhet Utsolgt
Herlig boks med julemotiv, perfekt til å lagre brune pinner, pepperkaker og annen julebakst, eller bruk den til å oppbevare juletilbehør som bånd, sløyfer og til- og -fra lapper.  Boksen er illustrert med hunder på alle kanter - også inni, og er også en flott gave i seg selv.  Dimens..
Kr.180,-
Ekskl. mva:Kr.144,-
Wrendale firkantet boks Woodland Christmas Wrendale firkantet boks Woodland Christmas
Nyhet Utsolgt
Herlig boks med julemotiv, perfekt til å lagre brune pinner, pepperkaker og annen julebakst, eller bruk den til å oppbevare juletilbehør som bånd, sløyfer og til- og -fra lapper.  Boksen er illustrert på alle kanter - også inni, og er også en flott gave i seg selv.  Dimensjoner: 167m..
Kr.180,-
Ekskl. mva:Kr.144,-
Viser 1 til 12 av 44 (4 sider)