Menu
Your Cart

Høstløk

'Ambassador' er en kjempeløk, blomsterhodene blir opptil 25 cm i diameter og den  rager vakkert over blomsterbedet på stengler opptil ca 120cm. 'Ambassador' er kanskje den tetteste av kuleløkene, masse små blomster sitter så tett at de ser ut som en ball. Herdighet opp til H5.  &nb..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
'Globemaster' kan skilte med å være en av de største prydløkene, med kuler som kan bli opptil 25 cm i diameter rager den vakkert over blomsterbedet på stengler opptil ca 80 cm. 'Globemaster'-løken er relativt enkel å få til, og kommer gjerne igjen og formerer seg - men den blir ofte litt mindre stør..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Grand Maitre er en storblomstret lavendellilla krokus, vakker i blomsterbed, men også egnet for forvilling. 15 løk i pakken På bilde nummer 2 er 'Grand Maitre' den lyseste og høyeste. ..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Jeanne d'Arc er en storblomstret hvit krokus, vakker i blomsterbed, men også egnet for forvilling. 15 løk i pakken  ..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Martagonlilje 'Claude Shride' 1 stk Martagonlilje 'Claude Shride' 1 stk
Nyhet Utsolgt
Martagonliljer kalles også for krøll-liljer, på grunn av at kronbladenen krøller seg bakover. Sorten 'Claude Shride' har vakre karminrøde blader med et snev av orange. Martagonliljer trives nesten overalt i hagen, bare jorden ikke er for tett. De kan bli opptil 130 cm høye, men mer vanlig er at d..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Prisvinnende småkronet påskelilje med kronblader som er kobberfargede i starten, senere blekner de til gult. Kronen er liten og sterkt orange. 5 løk i pakken. Småkronede påskelijer har kronelengde som tilsvarer maksimalt en tredjedel av lengden på kronbladene. Blomstene er middels store oftest re..
Kr.79,-
Ekskl. mva:Kr.63,-
Barrett Browning har store blomster, opptil 9cm i dimameter. Kronbladene er rent hvite og overlapper lett, kronen er dyporange og har lett krøll i kantene. Sorten er gammel og velprøvd og overvintrer godt. 5 løk i pakken. Småkronede påskelijer har kronelengde som tilsvarer maksimalt en tredjedel ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Delnashaugh har store fylte blomster, opptil 10 cm i dimameter. Avrundede kremhvite kronblader omgir et senter fylt med aprikos-rosa kronblader med krøller på kanten. Sterke stilker, god til snitt og vakker i blomsterbed og krukke. 5 løk i pakken.  ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Thalia er en vakker helhvit pinselilje. Det kommer gjerne flere blomster pr stilk, og den dufter deilig. 5 stk i pakken.   ..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Pinseliljen recuruvs er en ritkig gammel og god sort, dateres tilbake til tidlig 1800-tallet. Rent hvite kronblad og gul liten trompet med karakteristisk oransje kant. Det kommer gjerne flere blomster pr stilk, og den dufter deilig. En av de seneste narcissene til å blomstre. Fin til snitt, og fin t..
Kr.69,-
Ekskl. mva:Kr.55,-
Angelique er virkelig en englelikt vakker tulipan! Fyllt som en peon, i vakre rosatoner. Kommer sent men står lenge i blomst så sant været ikke er for voldsomt under blomstringen. Kombiner den med 'Black Hero' for en dramatisk og fin effekt i bed eller krukker.  7 stk i pakken.   ..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Black Hero er en mørk sentblomstrende tulipan, som en fyllt 'Queen of night'. De fyllte sene tulipanene er store og kan nesten minne om peoner i blomsten.  5 løk i pakken.   ..
Kr.89,-
Ekskl. mva:Kr.71,-
Viser 1 til 12 av 24 (2 sider)